Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Fars dag - Gaveidéer til søde far

Fars dag - Gaveidéer til søde far

May 22, 2024 | Inspiration

På Fars dag er det far der skal forkæles, ligesom vi fejrer mor på Mors dag med gaver og søde ord. Far fortjener også en sød og kærlig hilsen på denne særlige dag – Fars dag.

 

Vi har gjort det nemt for dig, og vil her vise vores mest populære gaveidéer til far i anledning af Fars dag. 

Far og børn med glade smil

 

Fars dag den 5. juni

Fars dag falder altid den 5. juni, og derfor er det ikke datoen der ændres fra år til år (ligesom vi keder det fra Mors dag) men derimod dagen. Fars dag falder desuden på Grundlovsdagen, og er derfor nem at huske. 

 

Så de kommende år kan vi fejre Far dag på følgende ugedage. 

 

2024 - Fars dag er onsdag den 5. juni
2025 - Fars dag er torsdag den 5. juni
2026 - Fars dag er fredag den 5. juni
2027 - Fars dag er lørdag den 5. juni
2028 - Fars dag er mandag den 5. juni


Fars Dag stammer fra USA, ligesom Mors Dag også gør det. I Danmark har vi fejret Fars Dag siden 1935 og altid d. 5. juni, hvor man i de andre nordiske lande holder Fars Dag 2. søndag i november. Fars Dag er en oplagt anledning til at sige alt det til din far som du ikke altid når til dagligt.

 

Fars dag gave idéer

buket med orange og røde blomster på træbord

 

 

Årets far buket som du ser på billedet herover, er et populært valg, ligesom årets gavekasse er en helt særlig favorit, når det står til valget af gaver til far.  

 

 

Mange mænd sætter pris på et godt glas vin eller en god øl. Vores forslag i denne kategori kommer herunder. Husk der er gaveidéer i alle prisklasser og størrelser, som med sikkerhed vil give din far et smil på læben på denne særlige dag.


 

Øl og vin til far

Gaven til ham, der kan lide specialøl

 

Du kan finde mange forskellige gavekasse på her på Fars dag gavekurve. Der er både forskellige ølgaver, kurver med en blanding af både øl og forskellige søde sager, vingaver af forskellig art. Og også et par enkelte alkoholfrie gavekurve. 
 

En sikker favorit til faren der har alt
Gavekasse med øl chokolade og blå/lime buket

Denne gavekasse indeholder både lækker chokolade, specialøl, chips og meget mere som din far helt sikkert vil sætte pris på. Derudover også den flotte "Glad far buket". Der er ingen tvivl om at en gavekasser som denne vil både overraske og sprede glæde. Send denne gavekasse til din far på Fars Dag og spred glæde og kærlighed. Du finder den lige her: Glad far buket i gavekasse

 

 

Blomstrende gavehilsner til far

Elsker din far blomster, kan du forkæle med både buketter, eller flotte planter. Du kan se hele vores udvalg af planter eller andre flotte blomster eller buketter her. 


 

Mangler du inspiration til kortet til din Fars dag gave, så se vores blogpost: Hvad skriver man i kortet til sin far? 


Rigtig glædelig Fars dag