Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Derfor fejrer vi jubilæum

Derfor fejrer vi jubilæum

Jun 24, 2019 | Inspiration

Det er ofte stort at fejre jubilæum – nogle større end andre. Som oftest er det et rundt antal år eller et bemærkelsesværdigt tal som fx 10, 25, 30, 50 osv. år, siden en vigtig begivenhed fandt sted. Det skal da fejres! Kender du én, der har jubilæum, så ønsk tillykke med en flot gave.
 

Kurv med halm, varm buket, vin, sødt og snacks

 

Et jubilæum er værd at markere, hvad enten det er 10 år eller meget mere. Det de fleste vælger at fejre, er antal år på en arbejdsplads. Her er det ofte, at man bliver indbudt til reception, hvis en jubilar har et vidst antal år at markere – særligt 25 år eller mere. 

På flere arbejdspladser bliver der uddelt jubilæumsgratiale eller jubilæumsgaver, for at vise en særlig tak til medarbejderen, for mange år på den samme arbejdsplads.

Men man kan i princippet fejre alt, og uanset anledningen for jubilæet, så har vi den helt perfekte gave. Du vælger blot de produkter, du gerne vil sende til jubilaren, så sørger vi for sikker levering direkte til modtageren på den vigtige dato, uanset om det er på arbejdspladsen eller i det private hjem.

Bestil allerede i dag, så sørger vi for resten.

Se hele udvalget af særligt udvalgte produkter i anledning af jubilæum her.