Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Den perfekte gave til Mors Dag

Den perfekte gave til Mors Dag

Apr 30, 2018 | Inspiration

Nu er det snart mors dag. Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe. Oprindeligt var tanken at dagen skulle være en dag for fred, men efterhånden udviklede dagen sig til at være en dag hvor man ærede mødres arbejde. Som altid falder Mors Dag den 2. søndag i maj, og mangler du idéer til hvad du kan forkæle netop din mor med, så læs med her.

 

Bonderoser

Buket: En smuk buket falder altid i god jord hos de søde mødre. Du kan satse på de klassiske Mors Dag buketter i rødlige nuancer, eller du kan vælge en frisk forårsbuket med masser af farver til at sprede glæde i hjemmet. Uanset hvilken blomst valget falder på, så er vi sikre på, at det vil smelte alle mødres hjerte. Find alle vores flotte buketter her.

 

Blomsterdekoration i æske i lyserøde og orange nuancer

Dekoration: Skal Mors Dags gaven være anderledes end den traditionelle buket, kan det være en fordel, at få leveret en dekoration eller en plante. Vi tilbyder både planter og afskåret dekorationer, som har en anden levetid end en buket. Se vores store udvalg af dekorationer her.

 

Kurv med halm, hvid buket, vin og sødt

Gavekurv: Fortjener din mor forkælelse helt op i skyerne, så kan du sende en af vores luksuriøse gavekurve afsted. Vi tilbyder gavekurve i alle prisklasser og størrelser, og kurvene fås både med - og uden buket og i en alkoholfri version. Se alle vores fine gavekurve her, og find lige præcis dén, der passer til din mor.

 

Blomst og chokolade: På mors dag skal der selvfølgelig en masse forkælelse til og hvad varmer hjertet mere end et lækkert stykke chokolade? Vi tilbyder æsker i alle størrelser og flere forskellige smagsvarianter. Du kan vælge at sende en enkelte æske ud alene eller supplerer chokoladen med en fin blomst eller buket. Se vores store udvalg af chokolade her

 

Kurv med halm, vin og lyserøde roser

Vingaver: Uanset om din mor er til rød, - hvid, - eller mousserende vin, så har vi en flaske der matcher. Mulighederne er mange og vi tilbyder både enkelte flasker, gaveæsker og gavekasser med både vin og blomster.  Se vores udvalg af vin her.

 

Mangler du ideer til hvad du kan skrive i kortet til din mor, så læs mere her.