Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Den kærlige tanke

Den kærlige tanke

Oct 20, 2020 | Inspiration

Nærvær og omsorg er vigtig, og derfor har vi lavet en buket, som skal udstråle det og også sprede glæde, som også er nøgleordene i buketten. Vi ved hvilken glæde en blomsterhilsen kan give modtageren og der håber vi at vores buket kan mere end bare at sprede glæde. Det er vigtigt at fortælle hinanden, at vi i større eller mindre grad er der for hinanden og tænker på hinanden, og det synes vi, at en buket blomster kan. 

 

Vi har valgt farverne i buketten med udgangspunkt i, at de skal give fornemmelse af varme og nærvær. Hver kærlig tanke som vi sender ud til vores kære er individuelle, og det er din blomsterhilsen også. Ingen af buketterne er fuldstændig ens, men hver af vores partnerflorister lægger den samme mængde kærlighed i binderiet af alle buketter. Den kærlige tanke, har til hensigt at skabe en fornemmelse af nærvær modtager og afsender imellem.

 

Der er mange udgangspunkter til at sende en kærlig tanke. Det kan være, at der er en, som går igennem en hård tid, og har brug for ekstra omsorg og følelse af nærvær. Det kan også være, at der er sket en glædelig begivenhed, som også er en oplagt anledning til at sende en kærlig tanke. Det kan også være bare fordi. Uanset anledningen er det altid dejligt at vide, at der er nogen, der tænker på en.


Vi lever stadig i en mere eller mindre skrøbelig tid, hvor der stadig er nogen, som er begrænset i at se dem. de holder af, og det kan give en følelse af afsavn. I de situationer sender vi kærlige tanker og beskeder til at minde dem om, at de ikke er glemt. Den kærlige tanke kan give modtageren den følelse af, at de bliver tænkt på, og den følelse og tanke er vigtig. 

 

Bestil din buket Den kærlige tanke så sørger vi for at levere direkte til modtageren.

Vi leverer i hele landet og på både privat- og erhvervsadresse.