Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Bloomit støtter Knæk Cancer

Bloomit støtter Knæk Cancer

Oct 20, 2020 | Inspiration

I år har vi valgt at støtte Knæk Cancer, fordi hvert enkelt kræftforløb er lige så unikt som hver enkel blomst, der findes.

Hver krone tæller.

Udsnit af Knæk Cancer buketten i rødlige og hvide nuancer.

Kalenderen skriver endnu en gang oktober, og som mange af jer formentlig kan nikke genkendende til, byder denne måned på den årlige Knæk Cancer uge, som ligger i denne uge.

Det er et velgørenhedsarrangement, som er blevet en landsdækkende begivenhed med stor opbakning fra rigtig mange danskere. Det er en uge, der er fyldt både sørgelige og smukke livsbekræftende historier.

Ugen er en påmindelse om, hvad kræft er for en sygdom, og hvad den gør ved de pårørende og den, der bliver ramt af kræft. 

 

Vi har derfor kigget indad og spurgt os selv, om et velgørenhedsarrangement som Knæk Cancer ugen er relevant for Bloomit, og det er vi slet ikke i tvivl om. 

 

Bloomit støtter Knæk Cancer med 5.000 kr.

 

For os handler hver dag om blomster, og da vi kiggede indad indså vi, hvor mange ting hver enkel blomst har til fælles med alle de (alt for mange) kræftforløb, der findes, da der ikke findes ét forløb eller én blomst, der ligner hinanden. De er alle sammen individuelle.  

 

Alt hvad Team Bloomit gør hver eneste dag tager udgangspunkt i nærvær – vi ønsker at være nærværende over for dig som kunde, over for vores lokale samarbejdspartner, over for hinanden på kontoret – og i denne uge ønsker vi også at være nærværende over for alle vores medmennesker, som enten selv har eller kender én som har været ramt af kræft.  

 

Bloomit ? 

 

 

"Vi støtter Knæk Cancer Tv2 2020" logo