Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
8 gode studentergaver til hende

8 gode studentergaver til hende

May 30, 2018 | Inspiration

De kære studenter får snart deres huer på og det skal selvfølgelig fejres med studenterfest og gaver.
Mangler du inspiration til hvilken gave du skal give til hende så læs med her, hvor vi lister 8 gode studentergaver til hende.

Uanset om hun er vild med blomster eller ej, så har vi helt sikkert en gave, der vil falde i god smag.
 

Studenterbuket med rød hue

Rød studenterbuket

Den perfekte gave til hende der elsker blomster og som bliver rød student. Buketten er bundet i rødlige nuancer, som matcher den røde hue, der er placeret i buketten. En smuk buket til hende, der kan sætte en hue på hovedet med rødt bånd.
 

Studenterbuket med blå hue

Blå studenterbuket

En buket til hende, som bliver blå student, der sætter pris på friske blomster, vil blive særligt glad for en buket med studenterhue i. Buketten bindes af årstidens blomster i hvid og blå, der matcher huens hvide og blå farver. Hende, der kan sætte en blå hue på hovedet, vil helt sikkert blive glad for denne smukke studenterbuket.
 

Dekoration til hende med rød studenterhue

Studenterdekoration med rød hue

En dekoration vil også passe sig rigtig fint til studenterfesten. Denne dekoration er lavet af røde blomster, som således matcher den røde hue, der er placeret i dekorationen, som fint symbolisere studenten.

Bestil dekorationen i dag, så sørger vi for levering direkte til festen og studenten.

 

Dekoration til hende med blå studenterhue

Studenterdekoration med blå hue

Vi laver også dekorationer til hende, der bliver blå student. Dekorationen står længe og vil minde hende om den uforglemmelige studenterfest og selvfølgelig bliver der også placeret en hue i dekorationen som et fint symbol på at de tre år på ungdomsuddannelsen er slut.
 

Gave i form af en pyntet rødvin

Vin med hvid rose som pynt

Til studenten, der sætter pris på et godt glas rødvin, er denne gave et oplagt valg. Vælg den evt. som et supplement til de andre gaver du har købt, og sæt prikken over i’et med lidt alkohol. Rødvinsflasken er pyntet feminint med blomster.
 

En lækker gavekasse til hende

Kasse med halm, mousserende vin, chokolade, lakrids og hjerter

Hvis blomster ikke lige er sagen, så vil denne gavekasse helt sikkert være et hit. Den indeholder både bobler, chokolade og lakrids. Alt sammen lækkerier til studenten, der nu kan nyde en velfortjent sommerferie. Bestil gavekassen i dag, så sørger vi for leveringen. Du kan justere prisen så den passer til lige netop dit gavebudget, så tilpasser vi mængden i gavekassen herefter.
 

Studentergaven til hende, der elsker blomster, chokolade og mousserende vin

Lyserød og hvid buket, vin og æske med fyldet chokolader

Skal der være lidt ekstra lækkert på gavebordet til den store studenterfest, så bestil denne sammensætning af blomster, chokolade og mousserende vin. Så er der både noget smukt at kigge på, lidt lækkert sødt og alkohol at skåle i.
 

Ultimativ studentergave

Kasse med halm, vin, øl og sødt

Denne gavekasse vil passe perfekt på studentergavebordet og indeholder både lækker chokolade, lakrids, mousserende vin, specialøl og te. Juster blot prisen, så den matcher dit gavebudget, så sørger vi for at pakke en flot gavekasse og levere den direkte til studenterfesten.

 

Har du brug for flere gaveideer til studenten, så læs mere her.

Mangler du gaveidéer til den mandlige student, så læs mere her og bliv inspireret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev