Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Find den perfekte gave til valentinsdag

Find den perfekte gave til valentinsdag

Jan 29, 2023 | Vi guider

Giver tanken om valentinsdag dig svedige håndflader?

Føler du dig ikke som ekspert i romantik? Det er intet problem!

Vi har lavet en guide til årets kærlighedsgaver, så dit valg bliver let som en leg.

 

Læs med her og vælg årets valentinsdags gave!

 

Hvad skal jeg vælge?

Valentinsdag er dagen, hvor du kan gøre noget ekstra ud af din kærlighed. Det kan dog hurtigt føles overvældende, hvis du er i tvivl om, hvilken overraskelse du skal vælge ud af alle de fantastiske muligheder.

Det vigtigste er at vælge noget, som passer til den, du har kær. Her kan du tænke på, hvad din kæreste eller partner selv plejer at købe til deres (jeres) hjem. Er det fyldt med farverig kunst, hvidt og moderne eller traditionelt og hyggeligt?

Hvis det ikke er stilen derhjemme, der er så vigtigt, kan du også se på indkøb og interesser. F.eks. vil en person, der går meget op i miljøet, ofte foretrække en plante eller blomst, der kan holde hele året.

 

Har det givet dig lidt at tænke over?

Så får du her vores top 3 kategorier til årets valentinsdag.

 

Traditionelle gaver på valentinsdag

Årets romantiske dag kommer med masser af traditioner. Mange vil nok automatisk tænke på roser, vin og restaurantbesøg. Det sidste kan vi ikke hjælpe dig med, men vi kan sagtens guide dig til de to første! 

En romantisk buket røde roser og en flaske vin kan sætte stemningen for ethvert måltid, men er især perfekte til valentinsdag! Her kan du overveje, hvad der normalt bestilles, når I er ude sammen. Er det mest til rød, rosé eller hvid? Måske er bobler favoritten, når der skal hygges ekstra meget?

Tilføj eksklusiv chokolade, og du har en kombination, der kan gøre alle bløde i knæene!

 

Farverig og glad

Hvis din partner er alt andet end traditionel, er en farvestrålende hilsen måske lige sagen!

Overlad de røde roser til resten, for du ved, hvad de godt kan lide.

Kender du din kærestes yndlingsfarve? Hvis ikke, kan du prøve at kigge på dennes tøj eller kigge rundt i hjemmet og se hvilken farve, der er valgt på væggene.

Er det alt sammen forskelligt? Så skal du finde noget, der matcher regnbuen til din farve-elskende partner! Er det tværtimod meget i de samme toner, kan du på her på shoppen søge efter buketter udelukkende i favoritfarverne. Lettere bliver det ikke!

 

Gaver, der holder hele året

Selvom valentinsdag kun er en dag, kan du sagtens give noget, der holder hele året! Hvis jeres hjem allerede har flere planter og blomster, vil en ekstra være en fantastisk overraskelse, især når den kommer fra dig af. På den måde kan de huske din romantiske gestus lang tid efter!

Der findes et udvalg af planter og blomster, som du kan give, så vi har prøvet at komme med vores favoritter her.

En orkidé er en klassiker, der kan tilføre et rum elegance og evt. også farve. Vi har også udvalgt den grønne monstera, der er hårdfør og let at passe, så du ikke giver din elskede mere arbejde i gave. 

Hvis du ønsker at give en større overraskelse, er en gavekurv lige sagen! Her kan du finde flere med buketter, planter, chokolade og andre lækkerier, der kan forkæle alle deres sanser. 

 

Er du stadig i tvivl?

Det kan føles overvældende med de mange valgmuligheder. Hvis du stadig er i tvivl efter at have læst årets guide igennem, er du mere end velkommen til at kontakte os!

Vi sidder klar til at høre fra dig mandag-fredag kl. 9-16 og lørdag kl. 9-13. Her kan du ringe til os på tlf. nr. 35858012 eller sende os en mail til [email protected].

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

Se alle valentinsgaverne her >>>