Bloomit

Nedkastningsroser

Nedkastningsroser

Til en begravelse er det en smuk afrunding på gudstjenesten, når kisten bliver sænket ned i graven at lade en rose falde ned på kisten, som en allersidste hilsen til den afdøde. Deraf navnet nedkastningsrose. Ved en bisættelse lægges rosen på kisten, når den står inde i rustvognen inden, at den kører væk.
Angiv venligst det ønskede antal nedkastningsroser i bemærkningsfeltet ved bestilling, så vi leverer det rette antal.

Filter

Kasteroser til begravelse

Der findes mange smukke og respektfulde begravelsestraditioner og den ene af traditionerne, som knytter sig til begravelse, er brugen af nedkastningsroser, som også bliver kaldt for kasteroser.

 

Nedkastningsroser bliver brugt både til begravelser og bisættelser. Det er en smuk tradition at bruge nedkastningsroser, som en allersidste hilsen til den afdøde. Der findes ingen traditioner for hvilken farve nedkastningsroserne skal have, men de er som oftest røde.

 

Sænk kisten pyntet med smukke roser

Når der bliver brugt kasteroser til en begravelse, lader de pårørende enkeltvis en rose falde ned i graven til den afdøde efter at kisten er blevet sænket ned i jorden. Det er en smuk afrunding på ceremonien og et kærligt sidste farvel til den afdøde. Efter nedkastningen af roser er kisten pyntet med smukke roser og kisten kan nu dækkes med jord efter præstens jordpåkastelse.  


Ved en bisættelse bliver nedkastningsrosen kærlighedsfuldt lagt på kisten af de pårørende en efter en. Kateroserne bliver lagt på kisten efter, at den er blevet båret ud i rustvognen af kistebærerne og inden rustvognen forlader kirken og kører væk efter gudstjenestens afslutning. 
Der findes ingen traditioner for hvilken farve nedkastningsroserne skal have, men de er som oftest røde. Hos os kan du bestille nedkastningsroser i rød og hvid.

 

Hos Bloomit kan du bestille præcis det antal nedkastningsroser du ønsker. Vi leverer dem meget gerne sammen med fx bårebuketter, båredekorationer eller kistepynt.
Du kan bestille nedkastningsroser til begravelser og bisættelser, og vi garanterer at dine kasteroser bliver leveret i god tid til den ønskede kirke eller kapel hvor højtideligheden foregår. For vi ved hvor vigtigt det er, at leveringen sker i god tid, og intet overlades til tilfældighederne.

 

Bestil trygt nedkastningsroser fra Bloomit. Vi udvælger de flotteste roser i den farve du ønsker.

 

Har du spørgsmål til nedkastningsroser, er du velkommen til at skrive eller ringe til kundeservice. Vi hjælper dig også hvis du har spørgsmål indenfor begravelsesblomster og valg af binderier hertil.

 

Er du i tvivl om hvad du skal skrive i begravelseskortet, så læs vores guide med råd til tekst og formuleringer her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU