Bloomit

Blomsterhjerte til begravelse

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Blomsterhjerte til begravelse

Tag en smuk afsked med en, du har kær ved hjælp af et smukt pyntet blomsterhjerte til begravelsen. Vi dekorerer dit blomsterhjerte efter dine behov og ønsker, og sørger for at levere i god tid inden begravelsen.

Du kan sende din hjerteformede bårebuket med en personlig hilsen og en sidste kærlig afsked på et yndigt kort eller et smukt bånd. Er du i tvivl om, hvad du skal skrive på båndet til bårebuketten, kan du få hjælp i vores guide til bånd til begravelse her. Du kan også kontakte os på telefon 35 85 80 12, hvis du ønsker personlig betjening.

Filter
Hjerte i hvide nuancer
4 varianter
Fra900,-
4 varianter
Hjerte, fyldig
6 varianter
Fra2.000,-
6 varianter
Åbent blomsterhjerte, floristens valg
3 varianter
Fra1.100,-
3 varianter
4 varianter
Fra900,-
4 varianter

Smukke hjerteformede bårebuketter

Det er meget individuelt hvilken type blomster, der ønskes til en begravelse. Ofte afhænger valget også af, hvilket forhold, der har været til den afdøde. Uanset hvilken type blomster, du ønsker at bestille, kan vi hjælpe dig med at give en blomsterhilsen, som passer til dine behov. Her på siden kan du se et udvalg af de blomsterhjerter til begravelse og bisættelse, som du kan bestille hos os. Har du nogle særlige tanker eller ønsker for det blomsterhjerte, du ønsker at give, som du ikke kan finde på siden? Så er vi altid klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker.

 

Er du i tvivl om, om du skal vælge et blomsterhjerte til begravelsen, kan du overveje, om dets symbolik passer til dit forhold til den afdøde. Typisk vælges blomsterhjertet af personer, der har været meget tætte med den afdøde, og det hænger meget sammen symbolikken, der forbindes med en båredekoration i hjerteform. En bårebuket formet som et hjerte symboliserer nemlig kærlighed. Derfor udtrykker du også et stærkt kærlighedssignal ved at vælge blomster formet som et hjerte til begravelsen.

 

Smukke blomsterhjerter til begravelse i forskellige anretninger og farver

Hos Bloomit kan du bestille dit blomsterhjerte til begravelsen i flere forskellige former og farver, og prisen varierer alt efter, hvor stor og tætpakket du ønsker din bårebuket samt hvilke blomster, du vælger til anretningen, hvis du har særlige ønsker.

 

På billederne af blomsterhjerterne, som du kan se her på hjemmesiden, ser du et eksempel på, hvordan hvert blomsterhjerte kan se ud. Billedet illustrerer bårebukettens stil, størrelse, form og farve, mens blomsterne, som du ser på hjertet, kan variere alt efter årstiden og din lokale florists sortiment. På den måde får du altid leveret blomster, som er friske og passer til årstiden.

 

Hjerte kistepynt – Perfekt til et kærligt farvel

Kendte du den afdøde personligt, kan det anbefales, at du vælger udseendet af blomsterhjertet efter vedkommendes personlighed. Når du vælger at sige et sidste kærligt farvel, for eksempel i form at et blomsterhjerte til begravelsen, er traditionen naturligvis en vigtig del af beslutningen. I mange tilfælde er det dog også meget vigtigt, at en bårebuket som eksempelvis hjertet vælges ud fra det forhold, du har haft til den afdøde. Som beskrevet længere oppe, bliver en bårebuket i hjerteform ofte valgt af personer, der har haft nære forhold til den afdøde, eller som har haft personen tæt. Har du haft et mindre tæt forhold til personen, men ønsker du stadig at sende en kærlig hilsen, kan andre muligheder som for eksempel blomsterkranse eller almindelige bårebuketter måske være at foretrække.

 

Ønsker du at sige dit sidste kærlige farvel gennem en skriftlig hilsen med et smukt kort vedlagt eller et bånd på blomsterhjertet til begravelsen? Så kan vi også hjælpe dig. Mange vælger at sætte et bånd på deres hjerte-bårebuketter. Både fordi det ser enormt smukt ud med et kønt bånd hængende fra hjertet til begravelsen, men også fordi et bånd gør det synligt for gæsterne til begravelsen, hvem der er afsender af blomsterhjertet. Typisk vil dem, der vælger at sætte bånd på båredekorationerne, være pårørende til den afdøde, som har haft en tæt relation til vedkommende som for eksempel familie, venner og tætte kollegaer. Når man vælger bånd til bårebuketten, er der flere ting, man kan tage stilling til. For eksempel kan du selv vælge, hvilken farve båndet skal have, og hvad, der skal stå på båndets båndender.

 

Hjerte båredekorationer leveret hvor som helst i Danmark

Hvis du bestiller blomsterhjertet til begravelsen hos Bloomit, garanterer vi, at blomsterne bliver leveret i god tid inden begravelsen. Vi leverer til alle adresser i Danmark, og dertil også mange adresser i udlandet. Vi tager leveringen af dine begravelsesblomster meget seriøst, og vi er altid opmærksomme på, at en veludført levering af dine blomster er en vigtig del af oplevelsen.

 

Som et led i leveringen af for eksempel din hjerteformede bårebuket, sørger vi ikke kun for at levere til rette tid, men også at blomsten levers i perfekt stand. Det ligger os selvfølgelig meget på sinde at sikre en ansvarlig transport af blomsterhjertet til begravelsen, så intet tager skade under leveringen. Dertil sørger vi for, at blomsten er pakket, så bårebuketten holder sig smuk.

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.