Bloomit

Båredekorationer

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Send en båredekoration

Pryd kirkegulvet med en båredekoration, og gør afskeden smuk. Her kan du finde den helt rigtige båredekoration til begravelsen, og du kan bestille dine blomster online i ro og mag. Ønsker du at vedlægge en personlig hilsen, for eksempel på et bånd, kan du også selv skrive teksten dertil, når du bestiller. Har du brug for hjælp til, hvad der kan stå på et bånd til en begravelse, så har vi også lavet en guide til dig, som du kan finde i bunden af siden.

Filter
4 varianter
Fra650,-
4 varianter
6 varianter
Fra750,-
6 varianter
Båredekoration i lyse nuancer
4 varianter
Fra850,-
4 varianter
Båredekoration, klassisk
4 varianter
Fra795,-
4 varianter
Båredekoration, fyldig
5 varianter
Fra1.500,-
5 varianter

Hvad er en båredekoration?

En båredekoration er et unikt blomsterbinderi, som bruges til begravelser eller bisættelser. En båredekoration placeres på kirkegulvet enten foran eller ved siden af kisten, og fungerer som en smuk afskedshilsen til den afdøde. Du kan få båredekorationer i flere forskellige stilarter, men opbygningen af dekorationen er i de fleste tilfælde pyramideformet. Leder du for eksempel efter begravelsesblomster i hjerteform, kan du med fordel vælge en blomsterkrans, som er formet som et hjerte. Dem har vi også her på siden, og du kan se et udvalg af vores smukke blomsterkranse- og hjerter her. En båredekoration er det perfekte valg, hvis du har en tættere relation til den afdøde og ønsker et større binderi end en bårebuket, men at dit budget ikke er til for eksempel en blomsterkrans.

 

Hvordan laver man en båredekoration?

Båredekorationer bindes, som sagt, typisk i pyramideform og fås i mange forskellige farver, former og størrelser. De bygges typisk op i en oasis, som er en stikmasse, der sikrer, at alle blomsterne i din båredekoration får vand og derved også får øget holdbarhed og kan holde sig friske. En båredekoration er et meget unikt binderi, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan få din båredekoration bundet, og hvilke blomster du ønsker at inkludere. Selvfølgelig sammen med årstiden, som også er med til at bestemme hvilke blomster, der er tilgængelige. Vores dygtige blomsterdekoratører kan lave lige den båredekoration, som du ønsker, så finder du ikke den perfekte båredekoration her på siden, er du velkommen til at ringe til os for råd og sparring til din bestilling.

 

Båredekoration: Flot præsentation og blomster der holder sig.

Ved den lidt tættere relation til afdøde, er båredekorationen et oplagt valg. En båredekoration er modsat, hvad mange tror, ikke en blomsterdekoration, som placeres på selve båren. Derimod er det et pragtfuldt begravelsesbinderi, som placeres smukt ned langs kirkegulvet, enten foran eller ved siden af kisten. Leder du efter en blomsterdekoration til at lægge på kistens låg, er det du søger kistepynt, som du også kan finde i smukke afskygninger her på siden.

Båredekorationer kan variere i størrelse og kan fås i flere typer, former og farver. En båredekoration ligger typisk fra 350 kr. og opefter,-. Vælger man en båredekoration, er man sikker på, at blomsterne har de mest optimale vilkår for at holde mere end et par dage, og det kan være af stor betydning for mange, der ønsker at båredekorationen præsenteres flot, også efter begravelsen eller bisættelsen.

Årstiden og vejret spiller selvfølgelig en stor rolle i forhold til, hvor længe blomsterne står flot på graven. Du kan dog altid regne med, at en bårebuket er bundet af blomster, der har de bedst mulige chancer for at holde længe. De båredekorationer, som du kan finde på denne side, er vores bud på, hvordan båredekorationer kan præsentere sig, og der vil løbende blive tilføjet produkter til siden. Har du andre ønsker til din båredekoration, er du velkommen til at ringe til os. Så kan vi hjælpe dig med at skabe lige den båredekoration, som du ønsker.

 

Læg et kort ved med en sidste hilsen

Ønsker du at vedlægge en hilsen til din bårebuket, kan du vælge at skrive en personlig hilsen, som vises på en smuk båredekoration med bånd. Dette kan du tilvælge, når du bestiller din båredekoration, og du har også her selv mulighed for at vælge den farve, som du ønsker båndet i, samt antallet af båndender, som båredekorationen skal have. Når du har valgt de tilføjelser, som du ønsker, sørger vi for, at båndet passer i størrelse til binderiet. Er du i tvivl om, hvad der skal stå på bundet, har vi skrevet en guide til dig. Læs vores guide Hvad skriver jeg på et bånd til begravelse.

Hos Bloomit ved vi, hvor vigtig den sidste afsked er, og derfor vil vi gerne bidrage til, at din blomsterhilsen til begravelsen passer lige netop til dine ønsker. Derfor er du endelig velkommen til at skrive i bemærkningsfeltet, hvis du har specifikke ønsker til det endelige produkt.

Husk, at de båredekorationer, som du ser her på siden, blot er præsentationer af enkelte eksempler på, hvordan en båredekoration til begravelsen eller bisættelsen kan se ud. Når du går ind på de enkelte produkter, kan du både vælge en anden farvenuance på blomsterne under punktet ”farvenuancer”, og du kan også vælge den størrelse, som passer til dine ønsker og dit budget.

Har du nogen spørgsmål til, hvordan du afgiver din bestilling mv., kan vi kontaktes pr. mail på info@bloomit.dk, eller du kan ringe til os på tlf.nr: 3508508012 inden for vores åbningstider, som du kan finde her på siden.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.