Bloomit

Båredekorationer

Send en båredekoration

Pryd kirkegulvet med en båredekoration, og gør afskeden smuk. Her kan du finde den helt rigtige båredekoration til begravelsen, og du kan bestille dine blomster online i ro og mag. Ønsker du at vedlægge en personlig hilsen, for eksempel på et bånd, kan du også selv skrive teksten dertil, når du bestiller. Har du brug for hjælp til, hvad der kan stå på et bånd til en begravelse, så har vi også lavet en guide til dig, som du kan finde i bunden af siden.

Filter

Hvad er en båredekoration?

En båredekoration er et unikt blomsterbinderi, som bruges til begravelser eller bisættelser. En båredekoration placeres på kirkegulvet enten foran eller ved siden af kisten, og fungerer som en smuk afskedshilsen til den afdøde. Du kan få båredekorationer i flere forskellige stilarter, men opbygningen af dekorationen er i de fleste tilfælde pyramideformet. Leder du for eksempel efter begravelsesblomster i hjerteform, kan du med fordel vælge en blomsterkrans, som er formet som et hjerte. Dem har vi også her på siden, og du kan se et udvalg af vores smukke blomsterkranse- og hjerter her. En båredekoration er det perfekte valg, hvis du har en tættere relation til den afdøde og ønsker et større binderi end en bårebuket, men at dit budget ikke er til for eksempel en blomsterkrans.

 

Hvordan laver man en båredekoration?

Båredekorationer bindes, som sagt, typisk i pyramideform og fås i mange forskellige farver, former og størrelser. De bygges typisk op i en oasis, som er en stikmasse, der sikrer, at alle blomsterne i din båredekoration får vand og derved også får øget holdbarhed og kan holde sig friske. En båredekoration er et meget unikt binderi, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan få din båredekoration bundet, og hvilke blomster du ønsker at inkludere. Selvfølgelig sammen med årstiden, som også er med til at bestemme hvilke blomster, der er tilgængelige. Vores dygtige blomsterdekoratører kan lave lige den båredekoration, som du ønsker, så finder du ikke den perfekte båredekoration her på siden, er du velkommen til at ringe til os for råd og sparring til din bestilling.

 

Båredekoration: Flot præsentation og blomster der holder sig.

Ved den lidt tættere relation til afdøde, er båredekorationen et oplagt valg. En båredekoration er modsat, hvad mange tror, ikke en blomsterdekoration, som placeres på selve båren. Derimod er det et pragtfuldt begravelsesbinderi, som placeres smukt ned langs kirkegulvet, enten foran eller ved siden af kisten. Leder du efter en blomsterdekoration til at lægge på kistens låg, er det du søger kistepynt, som du også kan finde i smukke afskygninger her på siden.

Båredekorationer kan variere i størrelse og kan fås i flere typer, former og farver. En båredekoration ligger typisk fra 350 kr. og opefter,-. Vælger man en båredekoration, er man sikker på, at blomsterne har de mest optimale vilkår for at holde mere end et par dage, og det kan være af stor betydning for mange, der ønsker at båredekorationen præsenteres flot, også efter begravelsen eller bisættelsen.

Årstiden og vejret spiller selvfølgelig en stor rolle i forhold til, hvor længe blomsterne står flot på graven. Du kan dog altid regne med, at en bårebuket er bundet af blomster, der har de bedst mulige chancer for at holde længe. De båredekorationer, som du kan finde på denne side, er vores bud på, hvordan båredekorationer kan præsentere sig, og der vil løbende blive tilføjet produkter til siden. Har du andre ønsker til din båredekoration, er du velkommen til at ringe til os. Så kan vi hjælpe dig med at skabe lige den båredekoration, som du ønsker.

 

Få et bånd med til den sidste hilsen

Ønsker du at vedlægge en hilsen til din bårebuket, kan du vælge at skrive en personlig hilsen, som vises på en smuk båredekoration med bånd. Dette kan du tilvælge, når du bestiller din båredekoration, og du har også her selv mulighed for at vælge den farve, som du ønsker båndet i, samt antallet af båndender, som båredekorationen skal have. Når du har valgt de tilføjelser, som du ønsker, sørger vi for, at båndet passer i størrelse til binderiet. Er du i tvivl om, hvad der skal stå på båndet, har vi skrevet en guide til dig. Læs vores guide Hvad skriver jeg på et bånd til begravelse.

Hos Bloomit ved vi, hvor vigtig den sidste afsked er, og derfor vil vi gerne bidrage til, at din blomsterhilsen til begravelsen passer lige netop til dine ønsker. Derfor er du endelig velkommen til at skrive i bemærkningsfeltet, hvis du har specifikke ønsker til det endelige produkt.

Husk, at de båredekorationer, som du ser her på siden, blot er præsentationer af enkelte eksempler på, hvordan en båredekoration til begravelsen eller bisættelsen kan se ud. Når du går ind på de enkelte produkter, kan du både vælge en anden farvenuance på blomsterne under punktet ”farvenuancer”, og du kan også vælge den størrelse, som passer til dine ønsker og dit budget.

Har du nogen spørgsmål til, hvordan du afgiver din bestilling mv., kan vi kontaktes pr. mail på [email protected], eller du kan ringe til os på tlf.nr: 3508508012 inden for vores åbningstider, som du kan finde her på siden.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU