Bloomit

Båredekorationer

Send en båredekoration

Giv en båredekoration og gør afskeden smuk.  Find den helt rigtige båredekoration her og bestil dine blomster online i ro og mag og skriv din personlige hilsen, måske på et bånd. Har du brug for hjælp til hvad der kan stå på et bånd, så har vi lavet en guide til dig. 

Filter

Båredekoration: Flot præsentation og blomster der holder sig.

Ved den lidt tættere relation til afdøde, er båredekorationen et oplagt valg.

 

Båredekorationer kan variere i størrelse, og ligger typisk fra kr. 350,- og opefter,-. Vælger man en båredekoration er man sikker på at blomsterne har de mest optimale vilkår for at holde mere end bare et par dage.

 

Årstiden og vejret spiller selvfølgelig en stor rolle i forhold til hvor længe blomsterne står flot på graven.

 

Produkterne på denne side, er vores bud på hvordan båredekorationer kan præsentere sig.
Der vil løbende blive tilføjet produkter til denne side.

 

Skal hilsenen vises på et smukt bånd, kan dette tilvælges i ønsket farve og antal båndender. Vi sørge altid for at båndet passer i størrelse til binderiet. Læs eventuelt vores guide Hvad skriver jeg på et bånd til begravelse.

 

Vi vil gerne bidrage til at din blomsterhilsen til begravelsen passer til dine ønsker. Skriv derfor endelig i bemærkningsfeltet, hvis du har specifikke ønsker til det endelig produkt.

 

Husk at du kan vælge en anden farvenuance på blomsterne, under punktet farvenuancer.

 

Har du nogen spørgsmål til hvordan du afgiver bestilling osv. kan vi kontaktes pr. mail på info@bloomit.dk og på tlf.nr.: 3508508012 i vores åbningstid.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET