Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Sommerbuketter og sommerblomster

Send en sommer hilsen

Man bliver glad af sommerens blomster som f.eks. Pæoner eller bonderoser, studenternelliker, Geoginer, Hortensia, Syrener, Solsikker. Send en buket blomster sammen med din personlige hilsen og få humøret til at blomstre hos en du holder af, eller send buketten bare fordi. Se vores udvalg af sommerbuketter her.

Filter

Udvalgte binderier efter årstidens blomster.*

Sommeren er en lys og varm tid, og også en tid hvor haverne er fyldt med blomstrende planter. Bring farveorgiet med indenfor i form af en buket eller en dekoration, som afspejler naturens væld af farver. Alle bliver glade af at se på farver. Vælg en blomster hilsen der indeholder sommerblomster og vær sikker på at modtageren bliver i godt humør.

 

Send en hilsen der indeholder sommer blomster til en du holder af, eller bestil en buket til dig selv. Udvalget er stort. Produktbillederne er et udpluk af de binderi der passer til sommerens blomsterudvalg. Lad dig inspirere og vælg din sommer blomsterhilsen ud fra billederne.

 

* Nogle produkter på denne side kan kun produceres i sommerhalvåret, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET