Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Sommerbuketter og sommerblomster

Sommeren byder på nogle af de smukkeste buketter

Hele sommeren er fyldt med de smukkeste farverige sommerblomster. De sommerblomster binder vi til flotte buketter i alverdens farver.

En skøn sommerbuket indeholder forskellige typer blomster og er typisk i friske farver. Det er meget populært at bestille grøftekantsbuketter som denne, og i begyndelsen af sommeren er bonderoserne også virkelig populære.

Send en smuk sommerbuket, en sommerblomst eller en skøn gavekurv og spred glæde og god stemning hos dem du har kær. Husk at vi tilbyder levering i hele Danmark, hvor du mange steder kan få leveret samme dag som du bestiller.

Filter

Smukke, farverige sommerbuketter i blå, gul og orange til at bringe liv til dine sommermåneder
 

Når sommeren er over os, er det som om, at farverne vælter frem alle steder. Folk elsker farver, især i denne solrige årstid, hvor naturen byder på de mest betagende og farverige sommerblomster. Hos Bloomit binder de lokale blomsterbutikker i hele landet disse skønheder sammen i fantastiske sommerbuketter, der rummer en bred vifte af farver som gule, orange, lilla og blå.

 

Vores sommerbuketter indeholder en række vidunderlige blomster, heriblandt bonderoser, hortensia og sommerasters, som pryder blomsterbilledet henover sommeren. Mod sensommeren kommer solsikkerne og georginerne også til syne og tilføjer ekstra glæde og varme til buketterne. Disse sæsonbestemte blomster er karakteristiske for sommerhalvåret og formår at indfange essensen af denne solrige tid.

 

Ønsker du at sende en smuk sommerbuket til en særlig person i dit liv, behøver du ikke lede længere. Vi har et stort udvalg af sommerbuketter lige her på shoppen. Uanset om du foretrækker høje og luftige buketter eller lave og tætte buketter, så finder du noget, der passer til dine præferencer. Ved at placere din bestilling inden for vores tidsfrist, garanterer vi levering samme dag.

 

Oplev glæden ved farverige sommerbuketter og lad os hjælpe dig med at sende en smuk gestus til en person, du holder af. Vores store udvalg og hurtige leveringsservice sikrer, at du kan glæde dine kære med blomster, der afspejler sommerens skønhed og energi.

Bestil i dag og lad os bringe et strejf af sommermagi ind i deres verden!


Bloomit tilbyder altid de flotteste sommerblomster

I Bloomit tryller vi sommerblomster til buketter. Hos os får du blomster af den bedste kvalitet, og alle blomster bindes af professionelle blomsterdekoratører, der fremtryller de smukkeste binderier hele året rundt og til enhver anledning.

 

Send en buket blomster sammen med din personlige hilsen og få humøret til at blomstre hos en, du holder af, eller send buketten bare fordi. Det er de buketter, man mindst venter, der glæder mest.

 

Husk at blomster ikke forpligter, så uanset anledningen, er blomster altid oplagte at vælge.

 

Udvalgte binderier efter årstidens blomster*

Sommeren er en lys og varm tid, og også en tid hvor haverne er fyldt med blomstrende planter. Bring farveorgiet med indenfor i form af en buket eller en dekoration, som afspejler naturens væld af farver. Alle bliver glade af at se på farver. Vælg en blomsterhilsen der indeholder sommerblomster og vær sikker på at modtageren bliver i godt humør. Du kan vælge buketter i forskellige størrelser og i forskellige prisleje.

 

Tilkøb en æske chokolade eller en flaske bobler for at fuldende oplevelsen hos modtageren. Det er prikken over i’et, at der både er noget smuk at kigge på og dufte til, og dertil noget lækkert at smage på.

 

Send en hilsen der indeholder sommerblomster til en du holder af, eller bestil en buket til dig selv. Udvalget er stort. Lad dig inspirere og vælg din sommer blomsterhilsen ud fra billederne.

 

* Nogle produkter på denne side kan kun bindes i sommerhalvåret, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU