Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Sommerbuketter og sommerblomster

Sommeren byder på nogle af de smukkeste buketter

Hele sommeren er fyldt med de smukkeste farverige sommerblomster. De sommerblomster binder vi til flotte buketter i alverdens farver.

En skøn sommerbuket indeholder forskellige typer blomster og er typisk i friske farver. Det er meget populært at bestille grøftekantsbuketter som denne, og i begyndelsen af sommeren er bonderoserne også virkelig populære.

Send en smuk sommerbuket, en sommerblomst eller en skøn gavekurv og spred glæde og god stemning hos dem du har kær. Husk at vi tilbyder levering i hele Danmark, hvor du mange steder kan få leveret samme dag som du bestiller.

Filter

Buketter i både blå, gul og orange til sommermånederne
 

Der er spræl på farverne når det er sommer og det med god grund. Mange elsker farver og særligt i sommeren, der er fyldt med de smukkeste farverige sommerblomster. De sommerblomster binder vi til flotte sommerbuketter med både gule, orange, lilla og blå sommerblomster, for bare at nævne nogle af farverne.

 

Sommerbuketterne indeholder bl.a. bonderoser og senere på sommeren, kommer hortensia og georginerne og pryder blomsterbilledet. I sensommeren dukker der også solsikker op. Alle sammen smukke sæsonblomster, der er kendetegnende for sommerhalvåret.

 

Ønsker du at sende en smuk sommerbuket til én, du holder af, så har vi et stort udvalg af sommerbuketter her på siden. Der er både høje og luftige buketter og lave og tætte buketter. Dermed finder du noget for enhver. Bestiller du inden deadline så leverer vi for dig samme dag.


Bloomit tilbyder altid de flotteste sommerblomster

I Bloomit tryller vi sommerblomster til buketter. Hos os får du blomster af den bedste kvalitet, og alle blomster bindes af professionelle blomsterdekoratører, der fremtryller de smukkeste binderier hele året rundt og til enhver anledning.

 

Send en buket blomster sammen med din personlige hilsen og få humøret til at blomstre hos en, du holder af, eller send buketten bare fordi. Det er de buketter, man mindst venter, der glæder mest.

 

Husk at blomster ikke forpligter, så uanset anledningen, er blomster altid oplagte at vælge.

 

Udvalgte binderier efter årstidens blomster*

Sommeren er en lys og varm tid, og også en tid hvor haverne er fyldt med blomstrende planter. Bring farveorgiet med indenfor i form af en buket eller en dekoration, som afspejler naturens væld af farver. Alle bliver glade af at se på farver. Vælg en blomsterhilsen der indeholder sommerblomster og vær sikker på at modtageren bliver i godt humør. Du kan vælge buketter i forskellige størrelser og i forskellige prisleje.

 

Tilkøb en æske chokolade eller en flaske bobler for at fuldende oplevelsen hos modtageren. Det er prikken over i’et, at der både er noget smuk at kigge på og dufte til, og dertil noget lækkert at smage på.

 

Send en hilsen der indeholder sommerblomster til en du holder af, eller bestil en buket til dig selv. Udvalget er stort. Lad dig inspirere og vælg din sommer blomsterhilsen ud fra billederne.

 

* Nogle produkter på denne side kan kun bindes i sommerhalvåret, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU