Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon

Forårsbuketter og forårsblomster

Foråret byder på de smukkeste buketter

De lysere tider er noget de fleste af os sukker efter i løbet af vinteren, og når den kommer, så følger der en masse smukke blomster med sæsonen. Tulipaner, franske anemoner og ranunkler har bl.a. præget vinterbilledet, og nu begynder vi at se bonderoser i slutningen af april og helt ind til sommeren.

Send en smuk forårsbuket eller en forårsskøn gavekurv og spred lidt lys og god stemning hos dem du kender og holder af. Husk at vi kan levere for dig i hele Danmark.

Filter

Blå, gule og lilla blomster til foråret

Foråret starter med løgvækster, der titter smukt op af den brune muld. Det er både hvide, blå forårsblomster og gule forårsblomster, der typisk breder sig i form af krokus og erantis. Også skovanemoner og fine tulipaner i alverdens farver. Det sætter alt sammen fin farve på en tid, hvor lysere tider melder sig.

 

De farverige buketter er derfor helt naturligt en del af udvalget indenfor forårsblomster i Bloomit. Vi har bundet buketter med lilla forårsblomster, hvide forårsblomster og sammensat dem i forskellige størrelser og stilarter, så der er noget for enhver smag.

Bestil til levering i hele Danmark – vi leverer for dig.

 

Forårsblomster der vækker glæde

Det er altid en glæde at modtage blomster – og endnu bedre når det er uanmeldt og fra nogen, du holder af. Du kan nemt sprede glæde hos dem du holder af, ved at overraske med en buket af smukke forårsblomster. Der er noget for enhver smag og du kan ofte vælge blomsternes farve i den enkelte buket.

 

Tulipaner er en klassiker i vintermånederne, men strækker sig typisk lidt ind i foråret, hvor marts måned typisk er den sidste måned, de kan købes bundet som buketter. Du kan se hele udvalget af tulipanbuketter her. Længere hen i foråret vil de smukke tulipaner stå og blomstre flot ude i de danske haver i hele landet, så ønsker du en buket tulipaner, så køb dem inden sæsonen slutter.

 

Vi sammensætter også skønne gavekurve, hvor udvalget spænder bredt. Her finder du både gavekurve med buketter, planter, alkohol, chokolade, te og snacks. De findes i mange forskellige prisklasser. Er du tvivl om noget, så skriv eller ring til os – vi er klar til at hjælpe dig.

 

Udvalgte binderier efter årstidens blomster*

Forårets komme skal selvfølgelig understreges med en blomsterhilsen i nogle af årstidens blomster. Det er altid dejligt når man vælger blomster, der hører til årstiden, og forårsblomster fortæller at foråret er på vej og at vi går mod lysere tider. Symbolværdien er enorm og derfor egner forårsblomster sig supergodt når man ønsker at sende en god bedring buket eller en opmuntrende hilsen. Eller hvad med en ”bare fordi” buket?

 

Produktbillederne er et udpluk af de binderier der passer til forårets blomsterudvalg. Lad dig inspirere og vælg din forårsblomsterhilsen ud fra billederne.

 

*Nogle produkter på denne side kan kun produceres i forårs-sæsonen, da de indeholder blomster der er årstidsbestemt. Disse produkter er derfor ikke mulige at købe på andre tider af året.

 

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU