Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Thomas K Blomster

Thomas K Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 14:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Thomas K Blomster leverer blomster og gaver

Thomas K Blomster er et blomsterværksted der har til huse på landet i en renoveret staldbygning. Der er en dejlig landlig atmosfære hvor du både finder blomster, planter og gavekurve.

 

Det er Thomas Daniel Kalsmose, der ejer blomsterværkstedet, og som tilbage i 2015 etablerede Thomas K Blomster og i 2016 åbnede værkstedet. Her bindes der blomster til alle anledninger, og du kan få bragt blomster ud i Kolind og omegn. Øverst på siden her, kan du finde vej til blomsterværkstedet.

 

Udvalgte blomster og gavekurve fra Thomas K Blomster

Buketter i Kolind og omegn

I Thomas K Blomster sætter vi en ære i godt håndværk, hvor vi ikke går på kompromis med blomsternes kvalitet eller fagligheden. Vi udvælger nøje blomsterne og får leveret friske blomster flere gange i ugen, så du altid finder friske blomster i vaserne og på hylderne.

 

Kunderne kender os for den høje kvalitet og det er vigtigt at de med tilfredshed kan gå herfra med en god oplevelse og et produkt, der svarer til deres ønsker og behov.

En lav tæt buket i sarte farver.

Vi binder blomster og sammensætter gavekurve til enhver anledning, uanset om du ønsker en lav og tæt buket eller en høj og luftig som tendensen peger i retningen af i denne tid, så hjælper vi dig.

 

Gavekurvene indeholder alle mulige lækkerier lige fra snacks, specialøl, vin, chokolade mm. Vi kan sammensætte dem præcis som du ønsker.

 

Vi har udvalgt følgende tre sæsonbuketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du holder af. Buketterne bindes af sæsonens smukke blomster og kan bindes hele året.

 

Alt i begravelsesbinderi i Kolind og omegn

Vi binder alt lige fra bårebuketter, kistepynt, kranse, dekorationer, puder mm, og leverer til de nærliggende kirker; Kolind Kirke, Koed Kirke, Ebdrup Kirke, Skarresø Kirke, Tirstrup Kirke, Nimtofte Kirke, Nødager Kirke, Thorsager Rundkirke, Lyngby Kirke, Trustrup Kirke osv. for bare at nævne nogle.

 

Bårebuketter kan fås i mange forskellige farver og størrelser - det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan en bårebuket kan sammensættes. Vi binder efter kundens ønsker, så den sidste afsked kan blive så smuk som mulig.

Begravelseskrans og -hjerte

Vi leverer meget gerne for dig, så du ikke skal tænke på at medbringe blomster til begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for at levere i god tid og vores chauffør er vant til at levere blomster, så de bliver behandlet godt under transporten.

 

Gavekurve lavet af Thomas K Blomster

Har du lyst til at forære en gavekurv væk, så har vi et rigtig godt udvalg af specialøl, vin, chokolade og andre specialiteter. Ligeledes har vi et udvalg af færdige gavekurve til enhver lejlighed, så du ikke behøver at vente på at få gavekurven lavet, hvis du ikke lige har fået bestilt i god tid.

 

Så lad os i Thomas K Blomster hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse til nogen du holder af.

 

Du kan også nemt bestille online her på bloomit.dk, så kan vi levere gavekurven for dig i vores leveringsområde i og omkring Kolind

Du finder alle gavekurve online her.

 

Så kig ind i Kolinds hyggelige blomsterværksted og få en rigtig god oplevelse. 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

Brudebuket i hvide og creme nuancer.