Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Fest og Gaver

Fest og Gaver

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Fest og Gaver leverer til alle livets begivenheder

Butikken Fest og Gaver, også kendt som Fest og Farver, laver alt indenfor blomsterarbejde til enhver begivenhed eller festlig anledning. Også til livets mindre festlige lejligheder, leveres der blomsterarrangementer og -dekorationer.

 

Som Bloomit partnerflorist, tager de også imod bestillinger til levering i resten af landet. Lad dig inspirere til valg af buket, gavekurv eller en fin dekoration. Der er noget for enhver smag og til enhver anledning.

 

Send blomster i Hornslet og omegn fra Fest og Gaver

I Fest og Gaver har vi et stort udvalg af blomster og vi binder til alle livets begivenheder lige fra fødslen til konfirmationen, dimissionen, brylluppet osv. 

Vi har stor erfaring med at levere blomster til alle anledninger og vi leverer i Hornslet og omegn, så har du brug for levering i vores leveringsområde, så står vi klar til at hjælpe dig. 

 2 lilla buketter

 

Fest og Gaver leverer din blomsterhilsen

Vi binder rigtig mange buketter hver dag og vi får friske blomster mange gange i løbet af ugen, så du er sikker på at få leveret en frisk buket uanset hvilken dag på ugen, du ønsker at få leveret din blomsterhilsen.

Fest og Gaver har, udover et stort udvalg af blomster, mange specialiteter i butikken, brugskunst, lak stagelys, servietter og andet interiør, hvor der er god plads til at præsentere alle gaveideerne på det 200 kvm. store butiksareal.

Lyserøde, indbundne buketter

 

Buketter og gavekurve til alle anledninger fra Fest og Gaver

Vi sammensætter rigtig mange gavekasser med alt lige fra rødvin, specialøl, te, konfekture, chokolade og lakrids. Så uanset hvilke ønsker du har til indholdet i gavekassen, så er vi klar til at hjælpe. Nogle af vores favorit gavekasser kan du nemt bestille her ved at trykke på produktbillederne.

 

Begravelsesblomster til Hornslet og omegn

Vi binder både bårebuketter, båredekorationer, hjerter, kranse, ranker og kistedekorationer. Vi arbejder med det mindset, at kundens ønsker er de vigtigste at få opfyldt med respekt for pris og kvalitet. Det hele skal gå op i en højere enhed, så derfor er vi klar med både råd og vejledning af begravelsesblomster i Fest og Gaver.

Begravelseshjerte af blå og hvide blomster

Vi leverer til forskellige kirker i vores store leveringsområde: Hornslet Kirke, Mejlby Kirke, Søby Kirke, Skørring Kirke, Skødstrup Kirke, Mørke Kirke, Thorsager Kirke, Pindstrup Kirke og Nimtofte Kirke for at nævne nogle.

 

Vi monterer kistepynt på kisten i god tid inden begravelsesceremonien begynder og vi sørger for at alle binderier bliver overleveret ordentligt til enten kirketjeneren eller bedemanden i kirken. Vi ved hvor vigtigt det er at få en respektfuld og ordentlig afsked med afdøde, og derfor leverer vi altid i god tid.

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Fest og Gaver