Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Violen

Violen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 07:30 - 17:00
Tirsdag: 07:30 - 17:00
Onsdag: 07:30 - 17:00
Torsdag: 07:30 - 17:00
Fredag: 07:30 - 17:00
Lørdag: 07:30 - 13:00
Søndag: LUKKET

Få leveret blomster fra Violen i Odder

Har du brug for at få leveret blomster i Odder og omegn, så er det søde personale i Violen altid klar til at hjælpe dig. De binder blomster til enhver anledning - hverdag eller fest, i sorgens stund eller en blomsterbuket, som taler for sig selv, når ord er overflødige. 

 

Enhver anledning kan være den rigtige til at sende en hilsen til dine kære, og som medlem af Bloomit partner, kan vi naturligvis hjælpe dig med at sende din hilsen til dem, du tænker på, hvor end de bor i landet.

 

Enhver anledning er en anledning til at sende blomster, og vi sætter en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du ønsker dig. Vores søde chauffører bringer personligt din hilsen ud i Odder og omegn, og vi leverer naturligvis også blomster til de mange kirker i området. 
 

Billede af forskellige planter, der er sat op i butikken.

 

Selvbetjening Mini-Violen

Hvis du ikke har mulighed for at komme i Violens egen åbningstid, kan du benytte selvbetjeningsbutikken, kaldet Mini-Violen. Du finder butikken på parkeringspladsen bag Violen, og betalingen foregår let og hurtigt med Mobilepay.

 

Mini-Violen har været en stor succes, da der altid er et fint udvalg i den lille selvbetjeningsbutik. Man finder den på parkeringspladsen bag Violen, og betalingen foregår let og hurtigt over mobilepay.

 

Hos Violen kan du altid finde dekorativ brugskunst til hjemmet – inde som ude. Brug tiden på at lade dig inspirere eller lad os hjælpe med at finde lige præcis det, du står og skal bruge.  

 

Vi tager os tid til at yde en personlig service som du husker. Det gør vi, fordi vi synes, at det skal være noget særligt at handle i en specialforretning som Violen.

 

En moderne blomsterbutik

Kvalitet er et nøgleord for os og vi modtager derfor også friske varer flere gange ugentligt. Vi følger sæsonen, så der altid er årstidsbestemte blomster i butikken. På den måde kan vi sikre de friskeste blomster med en god holdbarhed.

 

Butikken er altid fyldt op med lækkerier indenfor vin, chokolade og andre specialiteter. Her er kvalitet også nøgleordet, fordi det er vigtigt for os, at vi kan være stolte af vores udvalg. 

 

Vi holder øje med tidens tendenser og blander det med vores egne kreative evner, så du altid kan være sikker på, at du går hjem med en smuk og unik hilsen.

 

Blomster skaber liv og spreder glæde

Blomster til enhver stemning - til hverdag eller fest, i sorgens stund eller en blomsterbuket som siger alt, når ord ikke slår til. Hos Violen i Odder synes vi ganske enkelt at blomster er fantastiske!

Buket i lilla nuancer.

Vi elsker at arbejde med blomster, og tilbyder alle former for blomsterbinderi til enhver anledning. Det er til såvel private som erhvervskunder og med vores professionelle baggrund sætter vi en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du finder helt speciel og rigtig til anledningen.

 

Gavekurve, altid et populært valg

Om anledningen er fødselsdag, jubilæum, reception, værtindegave eller firmajulegaver, så er en gavekurv fra Violen altid et populært valg.  Vi udvælger nøje vores lækkerier med et særligt fokus på, at smagsoplevelsen bliver en fuldendt nydelse, der bringer smilet frem på læben.

 

Specialiteter som vores finder du ikke i ethvert supermarked. Vi præsenterer også ofte spændende nyheder, men beholder det som I bedst kan lide. Du har rig mulighed for at sammensætte indholdet i gavekurven, så det passer til enhver smag og til den rigtige pris.
 

 

Få leveret begravelsesbinderi i Odder

Hos Violen i Odder har vi meget erfaring med at bringe blomster ud til begravelser og bisættelser. Vi binder alt lige fra bårebuketter og kranse til begravelseshjerter og smukke kistedekorationer. Vi bringer sorgbinderi ud til alle kirker og kapeller i hele Odder og omegn, hvor vi sørger for, at de ankommer i god tid før begravelsen eller bisættelsens begyndelse.

Lyselilla og lyserød hjerte fra Violen

 

Her kan du se nogen af vores mest populære bårebuketter, men vi tager gerne en god snak med dig om dine ønsker.

 

Violen laver alt indenfor bryllupsbinderi

Skal du giftes? Måske har tankerne længe kredset om, hvordan din brudebuket skal se ud, og hvilke blomster den skal indeholde.

 

Hos Violen kan vi hjælpe med alle typer bryllupsbinderier, for vi binder alt lige fra brudebuketten og knaphulsblomsterne til borddekorationerne og blomster i kirken. Kig ind forbi og få en snak omkring blomsterne til dit drømmebryllup. Du kan også bestille din brudebuket online her på bloomit.dk.

 

Få leveret blomster til Mors dag fra Violen i Odder

Vi holder åbent hvert år på Mors dag, hvor vi står klar til at hjælpe dig med den perfekte buket til din mor. Disse er nogen af de mest populære, men vi vil altig gerne prøve at få fat på din mors yndlingsblomster, hvis du bestiller i god tid.

 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig hos Violen i Odder.