Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Clarina Blomster

Clarina Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Clarina Blomster er din lokale blomsterbutik i Aarhus

Få leveret kvalitetsblomster bundet af dygtige blomsterdekoratører hos Clarina Blomster i Aarhus.

I Clarina Blomster vægter vi faglighed og kreativtet højt, og vi sætter en stor ære i at binde personlige binderier efter vores kunders ønsker og stil.

 

Kig ind i vores butik og se vores store udvalg af blomster, planter, brugskunst, tørrede blomster og ikke mindst lækkerier i form af vin, specialøl og chokolade. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige blomsterhilsen.

Udsnit af Clarina Blomsters udvalg

Clarina Blomster leverer blomster og gavekurve

Uanset anledningen, så er vi klar til at hjælpe dig med at få bundet den smukkeste buket til anledningen eller få sammensat den perfekte gavekasse til festen. Vi arbejder ud fra dine ønsker og behov, og vejleder dig til den perfekte gave til enhver lejlighed. Vi binder blomster til livets store begivenheder, men vi binder lige så ofte en buket til vores blomsterelskende kunder, der gerne har friske blomster stående i vaser derhjemme.

 

Blomster kan sammensættes på et utal af måder og vi kan godt lide at eksperimentere med udtrykket med respekt for kundens ønsker og modtagerens stil. Det giver binderierne flotte personlige touch, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller helhedsindtrykket. Derfor har vi også altid masser af friske blomster af bedste kvalitet i butikken.

Clarina Blomster - bundter

 

Kunne du tænke dig at få leveret andet end en buket, så sammensætter vi meget gerne en flot gavekasse med lækkerier og spændende drikkevarer. Det er ikke altid at en blomsterhilsen kun skal bestå af blomster, så der er en gavekurv særdeles velegnet som alternativ.

 

Kig ind forbi (se vores adresse øverst på siden her) og se vores store udvalg af specialiteter og konfekture eller bestil online her på shoppen.

Vi er Bloomit partnerflorist og en del af Bloomit Family, så når du bestiller online her, eller direkte i vores butik i Aarhus, kan du få leveret i hele Danmark. 

 

Herunder kan du se nogle af vores kunders favorit gavekurve.

Se hele udvalget af gavekurve online her

 

Begravelsesblomster i Aarhus

Blomster er til alle livets begivenheder - store som små - glædesfyldte og sorgfyldte. Har du brug for at sende en sidste hilsen, så kan du trygt bestille hos os. Vi binder alle typer binderier, der egner sig til begravelse eller bisættelse.

 

Vi leverer begravelsesblomster til alle kirker i Aarhus og omegn.

Clarina Blomster - begravelseskrans

 

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige blomster, så du kan få leveret den flotteste bårebuket eller -dekoration i de farver, du kan lide. Indenfor blomsterhåndværket, er der virkelig mange muligheder. Derfor arbejder vi kreativt og udfordrer os selv, så binderiet kommer til at afspejle dig eller måske endda den stil og de blomster som afdøde godt kunne lide - mulighederne er mange.

 

Når du bestiller begravelsesblomster hos Clarina Blomster, er du sikker på, at din blomsterhilsen bliver leveret i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder. Alt bliver lagt pænt på kirkegulvet, og hvis du har bestilt kistepynt, så bliver dette også gjort i ekstra god tid.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Clarina Blomster