Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomsterværkstedet Rudkøbing

Blomsterværkstedet Rudkøbing

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:30 - 16:30
Onsdag: 09:30 - 16:30
Torsdag: 09:30 - 16:30
Fredag: 09:30 - 16:30
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Hos Ditte i Blomsterværkstedet er hygge i højsædet. Derfor har hun altid det bedste udvalg af blomster, potter, brugskunst og tæpper.

 

Ditte gør meget ud af at alle buketter og blomsterdekorationer bliver bundet med samme personlige passion. Ligegyldigt om blomsterne skal bruges til en vigtig begivenhed eller som pynt i hjemmet, er det vigtigt for hende, at de kan sprede glæde.

 

Buketter fra Blomsterværkstedet Rudkøbing

Hos Blomsterværkstedet Rudkøbing kan du finde buketter til enhver lejlighed. Butikken er altid fyldt med det skønneste udvalg i alle farver og former, allesammen bundet med kærlighed for hver enkelt blomst. Her kan du også finde planter og krukker efter årstiden, foruden Dittes personlige udvalg af hygge og brugskunst.

Buket med tulipaner bundet af Blomsterværkstedet Rudkøbing

 

I Blomsterværkstedet Rudkøbing sætter vi en ære i at lave kærlige binderier og sørger for din særlige lejlighed bliver helt perfekt. Der leveres derfor til alle begivenheder, om du mangler en unik brudebuket, smukke dekorationer til barnedåben eller en helt speciel mindekrans.

Bestil en af de mange buketter med "floristens valg" på hjemmesiden, og lad os trylle de smukkeste buketter frem.

Herunder kan du se nogle af de populære valg:

 

Er du ude i sidste minut så hjælper Blomsterværkstedet Rudkøbing dig

Blomsterværkstedet har høflig selvbetjening udenfor normal åbningstid - selv på alle tider af døgnet.

Hvis du har glemt et jubilæum eller fødselsdag, kan du derfor skynde dig ned forbi og få en buket med!

Collage af billeder fra Blomsterværkstedet Rudkøbing.

 

Begravelsesbinderier i alle farver og former

Det er ikke let at tage afsked med ens kære. Der er mange ting, der skal tænkes over, ligegyldigt om du er nærmeste familie eller bekendt. Hos Blomsterværkstedet er vi klar til at rådgive dig hele vejen gennem processen med udvælgelse af de ønskede blomster, bånd- og korttekst. Vi laver både bårebuketter, båredekorationer, kistepynt, begravelseshjerter og -kranse.

 

Vi gør meget ud af at efterkomme kundernes ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid en smule nemmere, leveres alle binderier til kapeller og kirker i Rudkøbing og omegn. 

 

Blomsterne leveres altid i god tid til kirken eller kapellet, så de nærmeste ikke bliver forstyrret. Du skal derfor ikke tænke på noget andet, når du skal tage afsked med dine kære. Det sidste farvel er utroligt vigtigt, og alt gøres med stor respekt for din sorg. 

 

Se alle begravelsesblomsterne her.

 

I er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med en begravelseordre, så vi sammen kan sørge for, at dit sidste farvel bliver, som du har tænkt det.

 

Hyggeligt udvalg af brugskunst og indretning

Den skønne butik i Rudkøbing er altid fyldt med et udvalg af brugskunst og indretning, som gør butikken endnu hyggeligere at træde ind i. Hvis du mangler en unik gave, er ved at ændre indretningen eller lige er flyttet i nyt hus, er Blomsterværkstedet det perfekte sted at gå hen! 

Blomsterværkstedet Rudkøbings udvalg af indretning og brugskunst

Hos Blomsterværkstedet Rudkøbing er der også udvalgt mere skønt tilbehør til hverdagen, som fine hårklemmer, armbånd og indkøbsnet. Du vil næsten altid finde et nyt udvalg, når du træder ind i butikken, hvilket gør den perfekt hver gang, du alligevel er ude at shoppe.

Du kan altid ringe til butikken for at blive guidet i stort og småt! Ligegyldigt hvilken begivenhed eller hverdagsoverraskelse, du har i tankerne, står vi klar til at hjælpe dig på vej.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomsterværkstedet Rudkøbing