Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Lammefjordsgaarden Blomster

Lammefjordsgaarden Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 15:00
Langfredag: 10:00 - 15:00
Påskedag: 10:00 - 15:00
2. påskedag: 10:00 - 15:00

Lammefjordsgaarden Blomster er et stort gartneri, der ligger i Hørve i Vestsjælland og her finder du alt, hvad hjertet kan begære af inden- og udendørsblomster, afskårne blomster, frugt og grøntsager.

De dyrker selv nogle af planterne og hvor kvaliteten er i top og prisen er den rigtige.
Lammefjordsgaarden Blomster er et sandt paradis for både syns- og smagssansen.

 

Lammefjordsgaarden Blomster bringer din blomster hilsen ud

Hos Lammefjordsgaarden Blomster, er vi kvalitetsbevidste uden at gå på kompromis med den rette pris, og det gælder også, når vi binder buketter. Vi binder buketter til enhver anledning, og blomsterne dyrker vi selv i sommerhalvåret. Vi arbejder kreativt og binder traditionelle buketter og følger også tidens trends.

Vi er Bloomit partnerflorist og derfor binder vi alle de binderier, du finder her på Bloomit.dk.

Disse buketter er særligt populære hos vores kunder.


Har du brug for at få leveret blomster i dag, kan du se her, om din buket kan nå ud i dag. 

 

Vi leverer blomster og planter i et stort område på Vestsjælland, der går fra Nykøbing Sjælland, Gislinge, Hørve, Fårevejle, Asnæs, Vig, Grevinger og Højby. Ønsker du at sende blomster til Holbæk, så klarer vi også det.

 

Vores chauffører sørger for at din blomsterhilsen bliver bragt ud til tiden og direkte til modtageren eller der hvor vi har aftalt. Leveringen kan derfor ske på både erhvervs- og privatadresser. 

Buketter

 

Bestil din brudebuket og dekorationer til dit bryllup 

Bryllupper er kærlighedens fester. Blomster og bryllup hænger uløseligt sammen. Den vigtigste buket på bryllupsdagen er selvfølgelig brudebuketten. Det er for mange den vigtigste buket i deres liv. Nogen brude har en klar forestilling om, hvordan deres brudebuket skal se ud. Vi er klar til at hjælpe med at gøre disse forestillinger og drømme til virkelighed. Vi binder både runde brudebuketter, dråbeformet og helt enkle buketter. Vi afpasser blomsternes farve og udtryk til jeres ønsker og stil, så den matcher jer som mennesker og det I står for, og sørger for blomsterne står perfekt til brudekjolen

 

Du kan finde inspiration til hvordan din brudebuket skal se ud her

 

Til et bryllup hører også knaphulsblomster, som vi selvfølgelig også leverer sammen med brudebuketten. Derudover kan vi også tilbyde pynt til kirken og bordpynt til selve bryllupsfesten. Alt sammen kan vi naturligvis også levere, så det eneste I som brudepar skal tænke på, det er at nyde dagen med alle gæsterne.

 

Begravelsespynt til bisættelse og begravelse i Hørve og Holbæk

Der er ingen tvivl om at tiden efter at mistet en nær ven eller et familiemedlem er rigtig hård, og midt i sorgen skal de efterladte tage stilling til rigtig mange ting. Vi kan ikke fjerne sorgen, men vi kan hjælpe og rådgive dig til, hvilket slags begravelsesbinderi, som du kan vælge.

 

Du kan finde inspiration til begravelsesbinderi her på bloomit.dk, hvor du blandt kan se vores store udvalg af kistepynt, bårebuketter, kranse og båredekorationer

Lyserød båredekoration og blåt hjerte

 

Blomster til en begravelse eller bisættelse pynter smukt til selve ceremonien og på selve gravpladsen efterfølgende. 

 

Herunder kan du se nogle af de binderier, vores kunder ofte bestiller og får leveret.

 

Vi leverer begravelsesblomster til alle kirker i Hørve og omegn, så vælger du at bestille blomster hos Lammefjordsgaarden Blomster, er du sikker på at blomsterne bliver leveret i god tid inden begravelsen begynder. 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Lammefjordsgaarden Blomster