Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Den lille Blomsterbutik

Den lille Blomsterbutik

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Charlotte Rasmussen, ejer af Den lille Blomsterbutik, som ligger i smukke Kalundborg. I Den lille Blomsterbutik er hjertet og passionen for blomster stor.

Charlotte gør meget ud af at alle buketter og blomsterdekorationer bliver bundet med den samme passion og kærlighed. Hver enkelt blomst bidrager med sit i en buket og hver blomst har sin historie at fortælle.

 

Buketter fra Den lille Blomsterbutik

Vi har et bredt udvalg af buketter, som kan bruges til enhver lejlighed. Ens for alle buketterne er, at de er bundet med den samme akkuratesse og øje for detaljen. Det er vigtigt for os at hver blomst kommer til sin ret i buketten. Vi binder med høj faglighed og kreative øjne, hvilket sikre dig et unikt binderi hver gang du får leveret blomster fra Den lille Blomsterbutik.

Buket i rosa og hvide nuancer.

 

Hvis du vil give din buket et mere personligt præg, er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i butikken og udvælge lige præcis de blomster, som du synes, der skal i din blomsterhilsen. Sammen kan vi skabe en smuk blomsterhilsen.

Herunder kan du se nogle af de mest populære buketter vi leverer i Kalundborg.

 

Få leveret gavekurve i Kalundborg og omegn

Vi kan tilbyde et stort udvalg af delikatesser og specialvarer, som sammen kan blive sammensat til en smagfuld gavekurv, som vil forkæle modtagers smagsløg og øjne. Du kan købe en gavekasse, der er færdigpakket eller sammensætte én selv efter dine ønsker og behov.

Hvis du sammensætter en gavekasse selv, har du mulighed for at putte lige præcis de lækkerier i som du ved, at modtager kan lide. Du kan også lave en gavekurv til dig selv. Vi leverer meget gerne den flotte gaveindpakkede gavekurv direkte til modtageren uanset om det er på en privat- eller erhvervsadresse.

Disse gavekasser er meget poplære blandt vores kunder.

 

Den lille Blomsterbutik binder alle typer begravelsesbinderier

Det er altid svært at tage afsked med en nær. Hos Den lille Blomsterbutik gør vi meget ud af at give en smuk afsked. Vi laver både, bårebuketter, båredekorationer, kistepynt og kranse.

Vi gør meget ud af at sætte os ind i kundens ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid nemmere, leverer vi alle binderier til kapeller og kirker i Kalundborg og omegn. 

1 lyserødt hjerte og 1 blåt/lyserødt anker til begravelse

 

Vores chauffør har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser, derfor leverer vi også altid i god tid, så vi har tiden til at lægge blomsterne smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien foregår.

 

I er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med begravelseordre for at vi på den måde kan give den afdøde så smuk en afsked som muligt.

 

Vi glæder os til at se dig i butikken.

 

De bedste hilsner

Den lille Blomsterbutik