Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomstercafeen

Blomstercafeen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: LUKKET
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Yvonne ejer Blomstercafeen i Stenlille, som byder på blomster, dekorationer, brugskunst og gavekurve til enhver lejlighed, og hun har mange års erfaring i blomsterbranchen. Hun har sans for detaljen, og hun er meget passioneret omkring sit arbejde.  

 

Blomstercafeen tilbyder blomster til enhver lejlighed. De ved, at en buket blomster skaber glæde og hygge hos modtageren.

 

Bestil din buket fra Blomstercafeen

Hos os kan du altid finde buketter, som er bundet af årstidens blomster. Du kan altid finde færdigbundne buketter i butikken, som er lige til at tage med hjem, men du har også altid mulighed for at bestille din blomsterhilsen til levering. Det kan du gøre her på Bloomit.dk, hvor du også kan se vores store udvalg af buketter og dekorationer, som du kan give til enhver lejlighed. Du kan få leveret din blomsterhilsen både til privat- og erhvervsadresser.


Du har selvfølgelig også muligheden for selv at sammensætte en buket efter eget valg af de afskårne blomster, du kan finde i butikken.

 

Vi har tilpasset mange af vores buketter efter årstiden, da hver årstid og sæson har sine farver og kendetegn. 

 

Brugskunst og planter

Hos os kan du finde et stort udvalg af brugskunst. Vi har blandt andet krukker, potter og ting til haven, men du kan også finde et stort udvalg af materialer til, at du kan slippe fantasien løs og lave dine egne dekorationer.

 

Til vores krukker og potter, har vi også et stort udvalg af grønne planter, som du kan købe til dig selv eller give i gave. Planter er en fantastisk værtindegave, som holder længere end en buket og dermed glæder i en længere periode.

 

Se udvalget af planter online her eller kig forbi os i butikken. Du finder os nemt her øverst på siden

 

Giv en gavekurv

En gavekurv og en buket blomster kan hver sit, men ikke desto mindre er gavekurve en fantastisk gave. Vi laver gavekurve på kryds og tværs af de produkter, som vi har i butikken. Vi laver blandt andet gavekurve med vin, kaffebønner, the, chokolade og Læsø-salt.

Du kan selv sammensætte din kurv eller købe en, som er færdigpakket.

 

Hvis du mangler inspiration til din gavekurve, kan du se udvalget af gavekurve på Bloomit.dk
Vi leverer både til privat og erhvervsadresser.

 

Blomster til begravelse og bisættelse 

Det at miste en ven eller et familiemedlem er et tab, som er forbundet med en masse sorg. Oveni den sorg er der mange beslutninger, som de efterladte skal tage stilling til. Vi kan ikke fjerne sorgen, men vi kan gøre vores til at gøre tiden efter et tab lidt nemmere. Når du mister en, der har stået dig nær, står vi klar til at hjælpe og guide dig til, hvilke blomster som du kan bruge til en forestående begravelse eller bisættelse. Som udgangspunkt er der ingen forskel på de dekorationer, som bruges til en begravelse eller en bisættelse. 

 

Vi tilbyder et stort udvalg af sorgbinderi herunder kistepynt, båredekorationer, blomsterkranse, bårebuketter og nedkastningsroser

Vi tager os gerne tiden til at snakke med dig om, hvilket udtryk som du ønsker samt hvilke blomster, du har i tankerne der skal indgå i binderierne.

 

Vi leverer din begravelsesordre til Stenlille kirke og andre omkringliggende kirker og kapeller. 

 

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomstercafeen