Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomsten & Biens Favorit

Blomsten & Biens Favorit

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 14:00 - 17:30
Tirsdag: LUKKET
Onsdag: 14:00 - 17:30
Torsdag: LUKKET
Fredag: 14:00 - 18:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Historien om Blomsten & Biens Favorit

Blomsten & Biens Favorit er ejet og drevet af Merete og hendes medhjælpende mand Jens. De åbnede den 13. marts 2020 efter en drøm om at starte fysisk butik og endelig at have fundet det ideelle sted - Hovedgaden i attraktive Vor Frue, et lille lokalsamfund tæt på Roskilde Centrum.

Starten var dog ikke optimal, idet Danmark blev corona-lukket samtidig med annonceret åbning. Takket være den store opbakning fra lokalsamfundet, er det dog gået fremad måned for måned.

 

Udsnit af Blomsten og Biens Favorits udvalg

 

Blomsten & Biens Favorit i Vor Frue ved Roskilde

Når man kommer til butikken, møder man en hyggelig blomster gårdhave, der fører hen til butikken, hvor en stemningsfuld atmosfære minder om ”købmandsbutikken” i de gode gamle dage.

Nærhed, service og lokalkendskab er en selvfølge! Der bliver værnet om den gode kundeservice, hvor hver kunde bliver set og rådgivet efter den enkeltes behov.

 

Åbningstiderne ser du øverst på siden her, hvor du også nemt kan finde os på kortet. De dage hvor det fremgår at vi har lukket, gælder det kun butikken. Vi besvarer telefonen og bringer ordrer ud alle hverdage.

 

2 kreative butikker i én

Blomsten & Biens Favorit samarbejder med YourOwnScrap.dk. Her findes alt kreativt indenfor kort kreationer og scrapbooking (papir, stempler, stencils m.v.). Your Own Scrap producerer selv stempler, træprodukter og graverer i glas, læder m.v. lokalt i Roskilde.

 

Derudover er Blomsten & Biens Favorit Bloomit partnerflorist og leverer ordrer i hele Roskilde og omegn. Som Bloomit partnerflorist, kan du bestille hos os og få levering i hele Danmark.

3 lilla buketter

 

Brugskunst, interiør og lækre gavekurve i Roskilde

I butikken er der udover blomster, en sand oase med et bredt udvalg af spændende produkter: kaffe, te, håndlavede bolsjer, vin, specialøl, chokolade, sirupper, nødder, krydderier, krydderolier, lys, servietter, økologisk sæbe, hudpleje produkter, brugskunst, interiør, håndlavede produkter og meget mere.

 

Vi får løbende nye og spændende produkter hjem til butikken.

 

Bæredygtige blomster

Vi sætter en stor ære i at finde nogle gode samarbejdspartnere/leverandører, der har produkter af høj kvalitet samtidig med fokus på bæredygtighed og miljø. 

 

Få leveret blomster og gavekurve i Roskilde og omegn

Vi sætter en ære i kvalitet og at yde den bedste service og vil gerne give vores kunder en god oplevelse.  

For at sikre kvaliteten tager Merete selv på blomstertorvet for at udvælge friske blomster og planter i god kvalitet.

 

Vi tilstræber at have færdige blomsterbuketter klar til at tage med hjem eller give videre, men vi binder også efter ønske i butikken af de afskårne blomster.

 

 

Der kan også bestilles blomsterbuketter, borddekorationer, gravpynt, bårebuketter, kirkepynt, brudebuketter, kranse mv. Vi leverer både blomster og gavekurve til private og firmaer.

 

Der lægges samme passion, kreativitet og omhu i hver buket og gave(kurv) vi laver.

1 lyserød buket og 1 blå/orange buket

 

Til den specielle begivenhed

Hos Blomsten & Biens Favorit laver vi gavekurve til den helt særlige begivenhed – fødselsdagen, jubilæet, brylluppet, til medarbejderen, den nyansatte, barsel, forlovelse, afskedsgave.

Vi laver gavekurven med f.eks. lækre specialiteter og delikatesser primært fra forskellige egne af Danmark, men også fra eksotiske steder i Europa, bl.a. Italien, Belgien og Spanien.

 

Gavekurven sammensættes så den bliver personlig og passer til den der skal modtage den.

Den kan for eksempel indeholde øl, vin, sirup, kaffe, te, bolsjer, chokolade, nødder, krydderolier, krydderier, blomster/planter eller lækre hudplejeprodukter, sæbe, håndlavet keramik, lys, servietter. Der er mange muligheder for at sammensætte en lækker gavekurv både til kvinder og mænd.

 

Du kan selv sammensætte din kurv eller lade os gøre det. Vi sammensætter og pakker din kurv så den ser lækker og indbydende ud.

Fyldt gavekurv med alkohol, snacks og sødt

Vi glæder os til at ekspedere dig og bringe dine ordrer ud.

 

De bedste hilsner

Blomsten & Biens Favorit

Blomsten & Biens Favorit