Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Fruhave

Fruhave

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: 06:00 - 14:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 14:00
Langfredag: 10:00 - 14:00
Påskedag: 10:00 - 14:00

Fruhave er din lokale blomsterbutik i Ganløse, som er ejet af Heidi. Heidi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det, som du står og mangler. 

 

Heidi har flere års erfaring indenfor blomsterbranchen, og hun lægger energi og kærlighed i hver eneste blomst og buket, som hun binder. Hos Fruhave finder du ikke kun blomster, Heidi har også et stort udvalg af brugskunst, lækre chokolader, sæber og cremer. Kort sagt en butik fyldt med smukke oplevelser og gaveideer.

Billede af facaden af butik Fruhave

 

Få leveret smukke buketter i Ganløse og omegn

Hos Fruhave er hver buket noget helt specielt. Vi lægger den samme kærlighed og energi i hver enkelt buket.

 

Du har har mulighed for at købe en færdigbundet buket eller vælge netop de blomster, som du synes, at der skal være i din blomsterhilsen, også binder vi den til en smuk buket. Vi kan tilbyde et stort udvalg af åfskårne blomster, som gør, at vi kan binde mange forskellige buket variationer. 

Vi går meget op i kvaliteten af blomsterne, så du altid er sikker på at få bundet eller leveret de friskeste blomster fra Fruhave.

Lav tæt buket i hvid

Har du brug for at få leveret buketter i Ganløse og omegn, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores chauffør leverer på både privat- og erhvervsadresser, og vi leverer direkte til modtageren, så vi ved at din blomsterhilsen kommer sikkert frem til rette modtager. Vi ved hvor vigtigt det er, at leveringen sker med samme omhu som den omhu og den kærlighed, der er lagt i gaven, der skal leveres.

 

Brugskunst og gavekurve

I butikken sælger vi ikke kun blomster, vi har også et stort udvalg af brugskunst i forskellige stilarter. Vi har blandet andet et stort udvalg af planter, lækre sæber, smykker, lys og lækre specialiteter. Det giver dig mulighed for at sammensætte en helt unik gavekurv eller finde lidt lækkert til dig selv.

 

Vores brede udvalg af brugskunst gør, at vi kan lave mange forskellige gavekurve lige efter dine ønsker. Du kan se nogle af de populære gavekasser herunder.

 

Begravelser 

Der er ingen tvivl om, at det at miste en nær ven eller et familiemedlem er hårdt, og tiden op til en begravelse kan være svær. Hos Fruhave gør vi meget ud af at hjælpe de efterladte med at finde frem til det begravelsesbinderi, der passer til deres behov.

 

 

Du kan bestille bårebuketter, båredekorationer, kranse og kistepynt. Hos Fruhave gør vi bårebuketterne så personlige, som vi kan ved at gå i tæt dialog med de pårørende. Det er vigtigt for os, at det bliver som de ønsker. Du er altid velkommen til at ringe eller komme ned i butikken så vi sammen kan finde frem til netop det som du ønsker. 

 

Vi leverer din begravelsesbestilling ud til den kirke eller det kapel hvor begravelsen finder sted. Vi har meget erfaring med at levere til begravelser, så vi leverer med punktlighed og respekt for de pårørende - derfor foregår leveringen altid i god tid inden ceremonien begynder.

 

Kom ind og lad dig blive inspireret.

 

Vi glæder os til at se dig i butikken og levere din blomsterhilsen.

 

De bedste hilsner

Fruhave