Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Fleur Blomster

Fleur Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 15:00
Søndag: 08:00 - 15:00
Specielle åbningstider
Juleaften: 08:00 - 15:00
Juledag: 08:00 - 15:00
2. juledag: 08:00 - 15:00
Nytårsaften: 08:00 - 15:00
Nytårsdag: 08:00 - 15:00

Trinh Van Ha står bag Fleur Blomster, som åbnede på Mors dag i 2004. Trinh er fra Vietnam, og han formår at tage sine vietnametiske rødder med ind i sit blomsterbinderi. Hos Fleur Blomster, er det vigtigt at kvaliteten er høj. Derfor kører de selv på torvet for at kvalitetssikre de blomster, de anvender I deres binderier. 

 

Send en buket til Vedbæk og omegn

Fleur Blomster binder buketter til enhver lejlighed, og har åbent alle ugens dage hele året rundt, så du altid kan få styret lysten til smukke blomster.

Buket i lyse nuancer.

Hos os kan du købe en buket til én, som du har kær eller dig selv - alle fortjener en smuk buket, og vi har noget til enhver smag. 

Det er vigtigt for os, at kvaliteten er høj, derfor tager vi selv på grønttorvet flere gange i ugen for at finde de blomster som vores buketter og dekorationer skal bindes af. For os er det vigtigt, at de blomster vi er kreative med, er i orden, for kun på den måde, er vi sikre på at blomsterne også står fint når de når hjem i vasen.

 

Borddekorationer til fester i Vedbæk

Vi laver borddekorationer til enhver lejlighed og arrangemenr. Intet arrangement er for småt til en smuk blomsterdekoration. Vi lægger en masse kærlighed og passion i alle vores dekorationer uanset anledningen og størrelsen. Vi tilbyder dekorationer til det mindeværdige bryllup, den store familie påskemiddag, firmafesten eller den romantiske middag for to. Intet er for småt til en smuk borddekoration til at sætte den stemning, som du gerne vil have. 

Hos Fleur Blomster bliver blomsterne altid bundet af faglige og kyndige hænder, så du ved at der er styr på teknikken så kreativiteten kan blomstre og binderierne kan holde sig friske så lang tid som muligt.

 

Skal du giftes?

Et bryllup er en glædelig begivenhed, som man vil huske for altid.

Hos Fleur Blomster vil vi gøre vores for at gøre dagen så mindeværdig som muligt. Det er vigtigt for os at brudeparret får netop den dag, som de ønsker sig. 

Brudebuket bundet af georginer i blandede farver.

Vi kan være behjælpelig med alt fra brudebuketten, lykønskningsbuketter til borddekorationer til receptionen og middagen. Blomsterne til den store fest er med til at sætte prikken over i'et, så festen bliver husket længe.

Det er vigtigt for os, at vi får sammensat lige præcis det, som brudeparret ønsker. Når I skal holde bryllup er I meget velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi sætte tid af til Jer, og gøre dagen så mindeværdig som muligt. 

 

 

Få leveret blomster til begravelse fra Fleur Blomster

Det er altid hårdt at miste, en som man har kær, og det kan alverdens blomster ikke ændre på! Men blomster kan være med til give en smuk og respektfuld afsked.

Hos Fleur Blomster, tager vi bestillinger til begravleser og bisættelser meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores bårebuketter, kranse og buketter til gravsteder, er af så høj en kvalitet som muligt. Når det handler om begravelser, går vi meget langt for at opnå det resultat, som de efterladte gerne vil have. 

Når du skal bestille blomster til en begravelse, er du mere end velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan få sammensat den hilsen, som passer bedst til den afdøde.

Her er nogle af de mest populære binderier til begravelser.

 

Vi leverer meget gerne blomsterne direkte til kirken eller kapellet, for så er der det mindre at tænke på, på en i for vejen, sorgfuld dag.

Vores chauffør leverer i god tid, så du er sikker på at blomsterne ankommer i ordentlig tid og kan blive lagt fint i rækkefølge på gulvet og præsenterer sig smukkest.

 

Vi ser frem til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

Fleur Blomster