Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomstershoppen Virum

Blomstershoppen Virum

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 18:00
Søndag: 09:00 - 17:00

Blomstershoppen ligger ved torvet i Virum. Det er en farverig butik, der tilbyder et stort udvalg af afskårne blomster, planter, brugskunst og delikatesser. Du kan altid finde friskbundne buketter i Blomstershoppen og der bindes blomster i hele åbningstiden. 

 

Send en blomsterhilsen i Virum og omegn 

Hos Blomstershoppen finder du et stort udvalg af afskårne blomster, som vi binder til smukke buketter og vi binder også gerne en buket til dig eller til én, du har kær.

 

vi er Bloomit partnerflorist og derfor er det nu endnu nemmere for dig at bestille blomster til levering. Du kan vælge blandt alle produkterne her på bloomit.dk og så sørger vi for at binde og sammensætte din hilsen og levere den direkte til modtageren.

Her er et lille udsnit af de mest populære buketter blandt vores kunder.

Vores buketter afspejler altid den årstid, vi befinder os i. Hver årstid har sine smukke blomster og farver, som vi sætter sammen til eventyrlige og kreative buketter. Hver årstid kan sit, og det synes vi, skal afspejle sig i de buketter og dekorationer vi kreerer for vores kunder.

En smuk forårsbuket der er helt tætbundet.

 

Vi kan tilbyde friske og færdigbundne buketter. Du er også velkommen til selv at finde de afskårne blomster, som du vil have i din blomsterhilsen, hvis du besøger os i butikken. Du finder os på kortet her.

 

Evighedsbuketter er meget populært og hos Blomstershoppen finder du et stort udvalg af evighedsbuketter og blomsterskyer. 

 

Blomstershoppen leverer din blomsterhilsen ud i Virum og omegn.

 

Gavekurve til enhver lejlighed fra Blomstershoppen

En velovervejet buket blomster kan noget helt specielt, men det kan en gennemtænkt gavekruv også. Hos Blomstershoppen går vi også op i at sammensætte den helt rigtige gavekurv. Den kan bestå af en skøn blanding af alkohol, det søde og det salte. Du kan også selv sammensætte din gavekurv på kryds og tværs af alt det som butikken har.

 

Du kan pifte gavekurven op med en smuk buket eller en grøn plante. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan putte i din gavekurv. 

 

Mangler du inspiration til hvad sådan en gavekurv kan indeholde, så kan du herunder, se de mest populære gavekurve blandt vores kunder.

 

Få leveret blomster til begravelse i Virum

Hos Blomstershoppen synes vi, at et sidste farvel siges bedst med smukke blomster bundet af årstidens blomster.

 

Selvom det er trist at sige farvel til et familiemedlem eller en nær ven eller bekendt, kan et smukt begravelsesbinderi være med til at lette stemningen og minde os om, hvilket fantastisk menneske som vedkommende var.

 

Blomsterne kan tage udgangspunkt i kundens behov og ønsker og med respekt for afdøde, måske også tage udgangspukt i personen og hvilken stil eller ustråling afdøde havde. Det giver mere personlige binderier og får afdøde til at skinne igennem på en smuk måde.

En rundpyntet krans med friske og klare farver.

 

Vi leverer begravelsesblomster til kirkerne i og omkring Virum, så du ikke skal tænke på selv at mebringe blomsterne til begravelsen eller bisættelsen.

Vores chauffører leverer i god tid og sørger for at blomsterne bliver arrangeret smukt, bånd bliver lagt flot på gulvet og fremstår fint foran kisten i den rigtige rækkefølge.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomstershoppen