Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Den Nye Grønne

Den Nye Grønne

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 19:00
Lørdag: 08:00 - 19:00
Søndag: 08:00 - 19:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 07:30 - 20:00
Påskedag: 07:30 - 20:00
2. påskedag: 07:30 - 20:00
Mors dag: 07:30 - 20:00

Få leveret blomster i Gentofte og omegn

Den Nye Grønne har ligget mange år i Gentofte, og den er derfor også en kendt butik i bybilledet i Gentofte. Mange kunder kommer ikke kun for at købe blomster, men også frisk frugt og grønt, brød og mange forskellige økologiske varer, står der på hylderne og frister.

 

I Den Nye Grønne går vi rigtig meget op i kvalitet og at vores sortiment spænder bredt, så vi altid har spændende og kvaltietsvarer på hylderne. Derfor finder du også et stor udvalg af både bundter og buketter i butikken. Vi binder hele dagen og vi leverer også gerne din blomsterhilsen i Gentofte og omegn.

Bonderoser og røde roser i bundter.

Du kan nemt bestille online, ringe og bestille eller komme forbi og selv få sammensat den smukkeste buket til enhver anledning. Du finder nemt vores butik ved at trykke på kortet øverst på siden her.

 

Vi binder mange typer buketter som altid tager udgangspunkt i sæsonens smukkeste blomster i den bedste kvalitet. For os er kvalitet et nøgleord og udvalget får vi heller ikke på kompromis med, så alle vores blomster bliver købt på grønttorvet og nøje udvalgt.

 

Herunder finder du nogle af vores favorit buketter.

 

Kæmpe sortiment af blomster og planter i Gentofte

Vi har et kæmpe stort udvalg af planter i sommerhalvåret og et stort sortiment af afskårne blomster hele året i butikken. Vi sammensætter blomster og planter kreativt og spændende, og pakker din blomsterhilsen fint ind, så den altid fremstår præsentabelt uanset anledningen. I Den Nye Grønne klarer vi enhver blomsteropgave uanset hvad dine ønsker er.

Udsnit ad Den Nye Grønnes blomsterudvalg

 

Gaver til enhver anledning eller til dig selv i Gentofte

Butikken har et stort udvalg af andrer varer en blomster og planter, da vi også sælger frugt, grønt og en masse andre lækkerier. Fokus er kvalitet og økologi og vi udvider hele tiden vores sortiment indenfor økologi og hjemmelavede produkter.

Har du brug for at få leveret hjem til dig selv eller én du har kær, så klarer vi også det. Vi leverer til mange af vores kunder hver eneste dag hele ugen, så du kan altid få leveret både blomster og andre lækkerier i Gentofte og omegn fra Den Nye Grønne.

Kurv med forskellige råvarer

Kunne du tænke dig at overraske familie eller venner med en gavekurv fyldt med lækkerier, så kan vi anbefale disse gavekasser. Bestil i dag, så leverer vi når det passer dig.

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Den Nye Grønne