Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Blomstershoppen Rødovre

Blomstershoppen Rødovre

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Send blomster i Rødovre

Blomstershoppen Rødovre holder til i store lokaler i Rødovre centrum.  Her bindes der bl.a. blomster og sammensættes dekorationer til enhver anledning.

 

Butikken indeholder udover et stort udvalg af blomster og planter, forskelligt brugskunst og udvalgte specialiteter som alt sammen kan sættes sammen til en hyggelig gavekurv.

 

Velkommen til et dejligt blomstrende univers.
Lad Blomstershoppen Rødovre hjælpe dig med at få leveret din hilsen i Rødovre og omegn.

 

Blomstershoppen Rødovre binder kvalitetsblomster og leverer for dig

I Blomstershoppen Rødovre er vi meget passionerede om blomster og planter, så vi ved, hvad der rører sig i branchen. Derfor kan du altid være sikker på at få udført blomsterdekorationer og buketter, som både er trendy, unikke og bundet af kyndige hænder.

 

Vi vægter hver enkel bestilling højt, og lægger meget kærlighed i hver opgave, vi udfører for vores kunder. Derfor hjælper vi også gerne dig uanset størrelsen på den blomsteropgave, du sætter os på.

Bunder af friske blomster i butikken.

Alle afskårne blomster i butikken udvælges nøje, så vi sikrer os den bedste kvalitet af blomster hele året rundt. Vi tager afsæt i sæsonen og hvad den byder på, så du i vinterhalvåret finder smukke Tulipaner, Franske Anemoner, i foråret og sommeren finder du Bonderoser og efterfølgende smukke Georginer, samt alle de andre skønne sæsonbetonede blomster.


Derudover har vi et fast sortiment af de velkendte blomster såsom roser, gerbera, krysantemum og mange flere. Udvalget er stort og vi bestræber os på at dække hele farvepaletten, så du kan finde blomster, der falder i din smag, ikke bare i farve, men også størrelse og udtryk.

 

Blomster til enhver anledning

I Blomstershoppen Rødovre sammensætter vi blomster til enhver anledning. Derfor kan du både bestille til festlige begivenheder og de mere sorgfyldte.

Skønne buketter pakket i i papir.

Blomster til fødselsdag og andre fester

Står du og mangler en fødselsdagsbuket eller blomster til en festlig begivenhed, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. 
Herunder finder du de mest populære buketter til festlige anledninger.

 

Begravelsesblomster

Står du i sorgens stund og kender du én, der er gået bort, så hjælper vi meget gerne med at gøre det sidste farvel så smukt som muligt.

 

Hos Blomstershoppen Rødovre kan du få bundet bårebuketter, kranse, og sammensat båredekorationer, hjerter og kistepynt. Det er vigtigt for os, at du får leveret blomsterkreationer lige efter dine ønsker og behov. Derfor binder vi blomster i enhver prisklasse, og ingen blomsteropgaver er for store eller små. Alle fortjener en smuk afsked, og den vil vi gerne hjælpe med at lave.

 

Herunder kan du se nogle af de begravelsesblomster der er mest populære lige nu og som passer til både begravelse eller bisættelse.

Det er op til dig, om vi skal sætte kort og bånd på binderiet. Mange vælger at sætte bånd på de store binderier såsom kranse og hjerter, hvor der på båndet kan stå et personligt sidste farvel fra de nærmeste.

 

Vi leverer til alle kirker og kapeller i Rødovre og omegn, så du ikke behøver at bekymre dig om, at du skal huske at medbringe blomster til ceremonien.

Så mangler du blomster til Brorsons kirke, Anna kirke, Kingos kirke, Præstebro kirke, Brønshøj kirke mv., er vi klar til at hjælpe dig. 

 

Vi har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser, så du kan være helt tryg ved, at blomsterne bliver leveret i god tid og bliver lagt flot og præsentabelt på gulvet eller kisten. Vores chauffør håndterer blomsterne nænsomt og sikkert, så alle binderierne står flottest når de er blevet leveret.

 

Få leveret en gavekurv i Rødovre

Udover en masse blomster og en del planter, så bugner butikken også med lækkert brugskunst i alle prisklasser og i forskellige farver og stilarter. Vi forhandler specialøl, vin, eksklusiv chokolade, lakrids og meget andet lækkert. Kig ind forbi eller bestil gavekurven online her på bloomit.dk.

Hos os, finder du et godt udvalg, så vi kan sammensætte både plantedekorationer og flotte gavekurve med meget forskelligt indhold.

Herunder kan du se nolge af de gavekurve vi leverer rigtig mange af for tiden.

Fordi vi er Bloomit partnerflorst, så har du muligheden for at vælge imellem hele udvalget på webshoppen, og så sørger vi for at levere den dato du har valgt.

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomstershoppen Rødovre