Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Job i Bloomit

Ledige stillinger i Bloomit

Dygtig og erfaren regnskabschef søges

Om Bloomit:

Som en ren online retailer sælger Bloomit blomster- og gavehilsner til hele Danmark. Vi leverer gennem vores netværk af lokale blomsterhandlere, der kan levere indtil samme dag som bestillingen modtages.

Vi har på få år skabt en stærk position i Danmark og er i dag landets anden største netværk, og vi sigter mod yderligere vækst uden for Danmark.
 

Som regnskabschef /Head of Finance

Vil du med reference til den administrerende direktør få ansvaret for en bred vifte af opgaver fra regnskab/bogholderi, controlling, rapportering og budget over likviditetsstyring, lån og forsikringer samt moms og skatter. Du har også ansvaret for løn og personaleadministration og for at udvikle og optimere de administrative processer.

Du får en lederstilling, hvor der både vil være driftsopgaver og udviklingsopgaver. Du har personaleansvar for en medarbejder, der i dag primært sidder med bogholderi og afstemningsopgaver. Over tid skal du sikre, at afdelingen og medarbejderne udvikles så kompetencerne passer med ansvaret.

De centrale opgaver bliver:

  • Ansvar for bogføring, regnskab, controlling samt rapportering af regnskabsdata også fra datterselskaber, herunder udarbejdelse af årsrapporter
  • Regnskabsansvarlig for søsterselskaber
  • Ansvarlig for administration, herunder personaleadministration og lønkørsler
  • Være sparringspartner til adm. direktør på virksomhedens drift, nøgletal m.m.
  • Foretage ad hoc-beregninger, analyser og statistikker.

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse. Du sidder formentlig i en lignende stilling eller er måske revisor med interesse for udfordringerne på den anden side af bordet. Du har erfaring og værktøjskassen på plads. Du er hands-on og har udpræget forretningsforståelse og en kommerciel tilgang til opgaveløsningen og er vant til godt købmandskab.

Du har et godt humør, stort overblik og formår at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du er detaljeorienteret og proaktiv og med din naturlige autoritet og gennemslagskraft udfordrer du konstruktivt det, der består og foreslår nye tiltag. Du er god til at kommunikere og har indsigt i at arbejde med direktion og bestyrelse.

Men ikke mindst har du lyst til at være med i en virksomhed i vækst, hvor beslutningsprocesserne er korte, og tempoet og ambitionerne er høje og internationale.

Du tilbydes en selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst. Du vil få både faglige og personlige udfordringer.

Lønnen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Claus Lethenborg på T: 2330 5102.

Ansøgningsfrist: den 20. februar 2024.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. marts, men vi er parate til at vente på den rette kandidat.

 

Søg jobbet her via Jobindex