Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Job i Bloomit

Bloomit er en virksomhed i stor udvikling.
På denne side vil vi lægge ledige stillinger op.

Dygtig blomsterdekoratør søges!

Vi har travlt i Bloomit, og vi søger derfor en dygtig faguddannet blomsterdekoratør til vores forretning i Odense. Stillingen er ledig til besættelse 1. januar 2019.
Som blomsterdekoratør får du lov at deltage i alle opgaver, herunder:

- At binde buketter, lave dekorationer, gravbinderi mv.
- At ekspedere og servicere vores kunder og gæster
- At producere ordrer
- At få ordnet butikken, så den fremstår flot og klar til at tage imod kunder
- At få klaret alle forefaldende opgaver i en blomsterforretning
- At indgå i et godt team, hvor samarbejde er i højsædet.

Vi forventer, at du er uddannet blomsterdekoratør eller blomsterbinder. Om du er nyuddannet eller har lang erfaring er ikke det vigtigste, men vi vægter højt, at du har et godt fagligt niveau, er kreativ, er smilende og har et godt humør og ikke mindst, at du kan få noget fra hånden.
Vi bruger computer i et væk, så det vil være et plus, at du er fortrolig med at bruge en pc. Vi er mange på holdet og det er vigtigt, at du har lyst til at indgå et i stærkt team, der kommer i mål i fællesskab. Vi har vores rytmer, rutiner og måder at løse opgaverne på – du skal være villig til at tilegne dig ”vores” måde.

Vi er en travl butik med et stort kassesalg. Vi har rigtig meget afskåret som vi sælger både forarbejdet og uforarbejdet i bundter. Vi har et stort planteudvalg inde og ude samt keramik og krukker. Vi producerer rigtig mange ordrer til både afhentning og levering. Vi dækker alle facetter af håndværket fra vugge til grav samt større scenedekorationer og lignende specialopgaver.

Stillingen er på 37 timer og er ledig til besættelse fra 1. januar 2019. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, dygtige kollegaer, der elsker et godt grin og en rap replik, at der er styr på sagerne og at det går stærkt. Du vil få fri hver anden lørdag. Der kan forekomme arbejde på søn- og helligdage til højtiderne, men sædvanligvis er der ingen søndagsvagter.

Send din ansøgning til bogholderi@bloomit.dk og skriv ”Blomsterdekoratør” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Martin Lethenborg på 51 22 34 11.

Vi glæder os, til at høre fra dig.

 

Medarbejder til kundeservice søges

Det går stærkt i Bloomit og vi er på udkig efter en fleksibel og engageret medarbejder til kundeservice. Jobbet er deltid og ca. 10 – 15 timer pr. uge fordelt på 1-2 hverdage (kl. 8.00-16.00) og hver anden lørdag. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Dit daglige arbejde

Som kundeservicemedarbejder i Bloomit, består opgaverne i at sikre, at ordrer udføres som aftalt med kunden og at tidsfrister overholdes, så kunden får den forventede service. Telefonisk kontakt til kunder herunder modtagelse af ordre, håndtering af forespørgsler, håndtering af kundereklamationer, dialog med samarbejdspartnere og kollegaer.

Det er essentielt, at du kan bevare overblikket, selvom telefonen ringer hele dagen, og du bliver afbrudt med nye opgaver, der skal løses.

Dine kvalifikationer
- Vi søger en medarbejder der:
- Er rutineret PC bruger med et solidt kendskab til MS-Office pakken.
- Er god til at tale med og lytte til vores kunder og deres behov.
- Er god til at holde mange bolde i luften og bevare overblikket.
- Taler flydende dansk og som på skrift kommunikerer ubesværet.
- Branche- og produktkendskab er ikke et krav, men ønskværdigt. Du skal kunne se dig selv, i en branche hvor det er blomster og blomsterhilsner, der sælges til alle anledninger.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning og vedhæft dit CV mærket ”Kundeservicemedarbejder” til bogholderi@bloomit.dk.

Har du spørgsmål til jobbet kontakt da Claus Lethenborg på claus@bloomit.dk eller ring på tlf. 35 85 80 12.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Vi holder løbende samtaler, så vent ikke med at søge stillingen..

Claus Lethenborg
Direktør