Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Facebook og Instagram konkurrencebetingelser

Konkurrencer afholdes af Bloomit Danmark ApS, Unsbjergvej 5, 5220 Odense SØ.
Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/Bloomit.dk/ og/eller https://www.instagram.com/bloomit.dk/

Deltagelse 

Du kan læse i det konkrete opslag hvordan du deltager i konkurrencen.
Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Det er en betingelse for deltagelse, at man har en profil på enten Facebook eller Instagram og er over 18 år.

Udelukkelse fra deltagelse

Bloomit kan til enhver tid udelukke personer fra deltagelse i konkurrencen og fordelingen af præmierne, hvis en deltager opgiver forkerte personlige oplysninger eller på anden måde forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen.

Konkurrenceperiode

Du kan læse i det konkrete opslag i hvilken periode konkurrencen forløber.


Udtrækning af vindere

Bloomit vil udvælge én (eller flere alt efter konkurrencen) vinder(e) blandt alle, som har deltaget(jf. betingelserne) ved at kommentere på statusopdateringen. Vinderen vil blive underrettet via et svar på opslaget, hvor vinderen tagges. Vinderen skal herefter kontakte Bloomit via en privat besked.
Såfremt vinderne ikke har henvendt sig til Bloomit inden 5 døgn fra lodtrækning, forbeholder Bloomit sig retten til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Bloomit.


Præmier

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Bloomit påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Præmien er som udgangspunkt sponsoreret af Bloomit, som også afholder præmieafgiften til SKAT. Er der andre sponsorer involveret vil disse blive nævnt i den konkrete konkurrence. Hvis en vinder ikke har mulighed for at indløse præmien efter nævnte betingelser, udtrækkes en ny vinder.
 

Brug af personoplysninger

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for Bloomit, som er leverandør af konkurrencen. Konktaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.
Bloomit opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:
• selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie
• til levering og fremsendelse af præmierne
Bloomit vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.
 

Øvrigt 

Bloomit er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl. Bloomit er ikke ansvarlig for tekniske problemer på Facebook og Instagram. Ansatte hos Bloomit samt disses ægtefæller/kærester/børn må ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd har Bloomit ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Facebook og Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis. Bloomit forbeholder sig til enhver tid, uden varsel, retten til at tilpasse betingelser og procedurer for nærværende konkurrence, såfremt dette af juridiske grunde bliver nødvendigt.

 

Den 18. august 2022.