Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Vinterens smukke blomster

Vinterens smukke blomster

Feb 18, 2019 | Inspiration

Nærbillede af mørk julerose

 

I vinterhalvåret er der så mange smukke planter og blomster. I dette blogindlæg vil vi beskrive nogle af dem lidt nærmere, så du kan blive inspireret til dine næste blomsterindkøb hos blomsterhandleren eller havecentret.

 

Vinterens smukke afskårne blomster

4 billeder af vinterens snitblomster

Det er altid dejligt at have friske blomster stående i en vase. I vinterhalvåret findes der virkelig mange skønne og farverige blomster, der egner sig til at stå i vaser.

Ranunkler, voksblomster, tulipaner og amaryllis er blot nogle af dem.

Tulipaner er der rigtig mange, der forbinder med vinterhalvåret, og det er heller ikke uden grund, for de fine afskårne tulipaner begynder at forhandles i november måned, når varmegraderne bliver et-cifret.

Læs mere om tulipaner her.

Det fine ved at handle blomster fra årstiden, er at de har en meget bedre holdbarhed, end blomster som ikke naturligt findes i sortimentet om vinteren. Så gå altid efter sæsonblomster når du handler friske blomster til din vase, og køb dem hos din lokale blomsterhandler, så ved du at det er kvalitetsblomster.

Køb en smuk buket tulipaner her.

En anden af vinterens smukke blomster til vasen er hyacinter. De fås både på løg og som afskårne. De har en ualmindelig skøn duft og så står de længe og blomstrer, fordi blomsterne springer ud lidt efter lidt og bliver til én stor blomstrende klase.

Læs mere om de velduftende hyacinter her.

 

Vinterens skønne blomstrende planter

4 billeder af vinterens røde blomster

Der findes et væld af fine planter om vinteren, men langt de fleste, der blomstrer, kan ikke tåle frost. Julestjerner er fx meget sarte i forhold til kuldepåvirkning. Azalea og Amaryllis har det også bedst i vindueskarmen, hvor de til gengæld stortrives i vinterhalvåret.

Læs mere om julestjerner her. [link til artiklen om julestjerner]

En smuk udendørs blomstrende plante er fx julerosen. Den er så fantastisk i sit farvespil i både blade og blomster. Den fås både med helt hvide blomster, men også grønne og helt mørke blomster. De er helt fantastiske – og det bedste er, at de blomstrer hele vinteren udendørs. De kan både plantes i krukker og ud i haven.

Nærbillede af julerose

Vil du have mere inspiration så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du også med i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. hver måned.