Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Værtindegaver, du kan give hele året rundt

Værtindegaver, du kan give hele året rundt

Sep 07, 2017 | Inspiration

Planter er det nye sort

Mange af os har stået i den situation, at vi er blevet inviteret til middag hos svigerforældrene, kollegaen, veninderne, der lige er flyttet ind i en ny, lækker lejlighed, eller kærestenss bedste vens nye kæreste. Og hvad skal man lige tage med som tak for invitationen?

 

Værtindegaver kan være mange ting, og det kan være svært at være kreativ hver gang.

 

Derfor har vi bikset denne lille inspirationsside sammen for dig med værtindegaver til både ham, hende, svigerforældrene og bekendte - og det er alt sammen noget, du kan finde her hos Bloomit.


 

Spræd glæde med en buket blomster

Det er de færreste, der ikke sætter pris på en flot buket blomster, som du selv har lavet tanke og handling bag. Og du kan altid finde en sammensætning, som passer til den vært(inde), du har en aftale med.

 

Blomsterbuketter er en klassiker, når det kommer til værtindegaver. Jeg tror, at det er, fordi de altid forbindelses med noget rart - og fordi de nemt kan sammensættes i den farvekombination eller med de blomster, du har i tankerne.

 

Og så behøver en værtindegave jo ikke være mere besværlig end at finde en flot buket - som passer til dit budget.

 

 

Blomsterbuket med lyserøde nuancer

 

Hvis du handler i en fysisk forretning, hvor blomsterbinderen binder buketten for dig, er det en god idé at bede om at få noget blomsternæring med også; så holder buketten nemlig længere.

 

Og hvis du gerne vil imponere svigermor med lidt tips og tricks til, hvordan de afskårne blomster i buketten lever længere, kan du læse denne guide, som vi tidligere har skrevet.
 

Planter er det nye sort

Planter er bare en af tidens helt store indretningstrends. Det er der slet ingen tvivl om.

 

Efterhånden kan vi finde planter i alle supermarkeder og interiørforretninger på alle gadehjørner - og også i lang større grad i bybilledet og i hjemmene rundt i landet.

 

Det kan der være flere grunde til:

1) Dels at de pynter flot i hjemmet og findes i et hav af arter og skønne grønne nuancer

 

2) Og dels, fordi de typisk holder meget længere end en buket blomster gør. Planter er nemlig noget nemmere at passe

 

Hos Bloomit har vi også mulighed for at lave speciallavede plantearrangementer i krukker og kurve, så du også selv kan få sat et personligt præg på gaven.
 

 

Dekoration af grønne planter i glaskubbel

 

 

Vin til enhver lejlighed

Vin er altid en god idé til særlige lejligheder. Og personligt synes jeg, at en god flaske vin kan udstråle en vis elegance, som en plante eller en buket blomster ikke helt kan måle sig med.

 

Og så vinder du nok også flere point hos svigerfar eller din mandlige kollega med en god flaske vin.

 

Hos os kan du købe rød-, hvid- og mousserende vin seperat eller i en kombination med enten blomsterplanter eller chokolade

 

På den måde findes der mange forskellige gavesammensætninger og du kan designe din helt egen værtindegave, sådan som du har lyst til.

 

Gavekurv med tre vine

 


Chokolade til den søde tand

Chokolade er altid en sikker vinder. Hvis du ved, at din kollega eller din veninde har en sød tand og en forkærlighed for chokolade, hvorfor så ikke overraske dem med lidt sødt til ganen? 

 

I vores varehuse har vi forskellige typer chokolader, så der er lidt for enhver smag - og online har du mulighed for at finde kvalitetschokolade fra bl.a. Konnerup & Co. og også lækker lakrids By Johan Bülow.

 

Hvis du vil, kan du også supplere chokoladen med buketter eller dekorationer med udvalgte specialiteter. 

 

 

Chokoladeæske og rød rose

 

 

Øl til dem, der vil noget andet

Hvis du virkelig skal forkæle din vært, kan du overraske ham med en specialøl. Det er gaven til manden, der har alt - og tit er der særlige øl til særlige begivenheder eller højtider, hvor du rigtigt kan sætte et personligt præg på værtsgaven.

 

En ølgave er ikke det almindelige valg, men det går som regel rent ind hos modtageren, fordi det netop stikker lidt ud blandt andre initiativer. Og hvem sætter ikke pris på originalitet og kreativ tænkning?

 

Hos Bloomit har vi specialøl fra det nordfynske brand Coisbo, som brygger øl til enhver smag.

 

 

Gavekurv med specialøl og blomster

 

 

En kombination af det hele

Vil du gøre noget ekstra ud af værts- eller værtindegaven, kan du vælge at sammensætte en kurv med lidt af det hele - blomster, vin, chokolade, øl, planter. Det er kun dig, der sætter grænsen for, hvor meget du vil investere.

 

Du kan også designe og skrive et personligt kort og vedlægge det i kurven, hvis du gerne vil have et par ord med på vejen.


 

Blomsterhilsner kan bare noget særligt

Som jeg sagde i starten af denne lille inspirationsside, er det de færreste, som ikke bliver glade for at få en buket blomster i hånden. 

 

De viser, at man har tænkt på værten eller værtinden - og hvem kan ikke lide det?

 

Det fede ved blomster er også, at de kan bruges til alle lejligheder - både til hverdag og til fest, til bryllupper og særlige dage på året som Mors dag og Fars dag.


 

Et sidste tip med på vejen

Vil du hellere lave noget selv? I så fald er der også mulighed for det.

 

Vi har lavet nogle forskellige guides til nogle blomster- og plane-DIY's, som hun kan finde her på siden. Der er f.eks. et tip til, hvornår og hvorfor man giver blomster og hvilke blomster, du kan finde uden for og tage med som værtindegave.

 

Og hvis du leder efter en værtindegave, der passer særligt godt til julen, kan du måske finde inspiration her.

 

 

Jeg håber, at du kan bruge mine tips, og at du har fundet noget inspiration til en værtindegave, du kan tage med, næste gang du skal ud.

Værtindegaven kan enten leveres til din eller modtagerens hoveddør, hvilket skyldes vores samarbejder med florister over hele landet.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Det er altid en fornøjelse at snakke med blomsterentuaiater som os selv!