Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Tendensen i årets juledekorationer

Tendensen i årets juledekorationer

Nov 30, 2020 | Inspiration

1. december står for døren og der er efterhånden julepyntet i de fleste hjem.

 

Julen 2020 blev for alvor skudt i gang i går, da der var 1. søndag i advent, men hvilke juletrends og tendenser kommer til at tegne denne jul? Vi tager et kig på dette års trends indenfor julen og giver dig inspiration til hvilke juledekorationer, der er velvalgte at sende sammen med din personlige julehilsen.

 

Nostalgisk julehilsen

Ganske som materialerne og farverne ændrer sig igennem årenes løb, så skifter juledekorationerne også udtryk og bliver sammensat anderledes. I år er tendensen hovedsageligt opdelt i to kategorier:

  • Nostalgisk og klassiske julefarver som grønne og røde
  • Pangfarver og mixet i farverne

 

2020 har budt os på meget andet end, vi er vant til. Der er krise pga. Covid-19 og de spor som Coronavirus sætter, kan få mange til at længes efter barndommen eller "gamle dage", hvor alt var som det plejede. Derfor er der en tendens i, at de klassiske julefarver hitter i år.

 

En modbevægelse har gjort sit indtog sammen med en anden trend, og det er naturligvis evighedsblomsterne eller tørrede blomster som det jo egentlig er, som fås i et væld af pangfarver.

 

I Bloomit har du mulighed for at vælge juledekorationer, der både har et klassisk udtryk og i de klassiske julefarver, og så har vi lavet nogle nyheder, der rummer en del af de nye trends som bl.a. også er eucalyptus grene, der er stor efterspørgsel på i disse år. 

 

Årets julefarver i juledekorationerne

For år tilbage så man hvert år én trendfarve, som var gennemgående for det pågældende års julepynt – sort eller sølv f.eks. Sådan er det ikke længere. Da finanskrisen ramte, indstillede vi os og søgte tilbage til det klassiske og sikre. Når der er krise, har man brug for noget genkendeligt og noget man ved hvad er og fungerer. I de seneste år, er der blevet mere rum og plads til at løsne lidt op, men julepynten er stadig overvejende klassisk i farverne.

 

I år ser vi de klassiske grønne og røde farver, med overvejelse i det grønne og særligt jordfarverne og de naturlige farver, er meget trendy.

 

Den bevægelse, der foregår i mange brancher, mod at gebærde sig så bæredygtigt som muligt, ser vi også i blomsterbranchen, hvor mange materialer enten er genbrug eller fundet i naturen såsom tørrede appelsinskaller, kogler og mos. Anderledes i år er dog, at de naturlige materiale nu begynder at blive pyntet med glimmer eller bliver farvet i unaturlige farver.

 

Eucalyptus også i juledekorationer

Den største trendfarve i år er grøn, og den changerer fra det blågrønne til det mærkegrønne og brunligt grønne. Grøn skaber ro for øjet, så der er ikke noget at sige til, at det netop er den farve, der i år er mest populær. Dekorationsmaterialerne er en god modsætning dertil, for både kogler, tørrede blomster mv. fås med både glimmerbelægning og fantastiske farver.

 

Nogle af vores nyheder indenfor juledekorationer er derfor også grønne og indeholder eucalyptus grene.

Krans med eucalyptus grene og et grønt bloklys.

Se den meget populære Eucalytus krans her.

 

Blomster i årets juledekorationer

Tørrede blomster er gennem de seneste par år blevet utrolig moderne, og det mærker vi i blomsterbranchen på den stigende efterspørgsel på juledekorationer med tørrede blomster.

 

Derfor vil årets juledekorationer blive pyntet med tørrede blomster og indfarvede blomster, men også med naturlige friske og kunstige blomster.  Normalt er det juleblomster som amaryllis, hyacinter og julestjerner, der hører julen til, men vi vil også se mange andre blomster, som ikke traditionelt hører julen til.

 

Herunder kan du se top 6 mest populære juledekorationer 2020

 

 

Dette var blot et lille indblik i dette års hotte trends indenfor juledekorationer, hvor der tegner sig et spraglet billede – ud over nostalgi, glimmer og blomster finder vi også talrige andre ting.

Vi håber, du er blevet inspireret til dette års juledekorationer. Måske har du mod på at springe ud i gør-det-selv, og hvis ikke, så er vi klar til at forkæle jer med de fineste juledekorationer, hvor der både er noget for dig, der elsker det nostalgiske look, og også noget for dig, der er klar på den nyeste trend indenfor friske blomster i juledekorationen.

 

Har du spørgsmål til hvordan du bestiller, så kan du nemt kontakte os her.