Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Skal du til fest? Find værtindegaven her

Skal du til fest? Find værtindegaven her

Feb 09, 2023 | Inspiration

Hvilken værtindegave skal jeg give?

Mange af os har stået i den situation, at vi er blevet inviteret til middag hos svigerforældrene, kollegaen eller veninderne, der lige er flyttet ind i en ny, lækker lejlighed

 

Og hvad skal man lige tage med som tak for invitationen?

 

Værtindegaver kan være mange ting, og det kan være svært at være kreativ hver gang.

 

Derfor har vi lavet denne inspirationssidetil dig, med et udvalg af værtindegaver - og det er alt sammen gaver, du kan finde her hos Bloomit, og få leveret ud i hele Danmark.


 

Spred glæde med en buket blomster

Det er de færreste, der ikke sætter pris på en flot buket blomster, som du selv har lagt tanker og handling bag. Og du kan altid finde en sammensætning, som passer til den værtinde, du er inviteret hos.

 

Blomsterbuketter er en klassiker, når det kommer til værtindegaver. Jeg tror, at det er, fordi de altid forbindes med noget rart - og fordi de nemt kan sammensættes i den farvekombination eller med de blomster, du har i tankerne.

 

Og så behøver en værtindegave jo ikke være besværlig at finde. En flot buket er helt oplagt som værtindegave, og så kan du hos Bloomit få skræddersyet din værtindebuket lige efter dine farveønsker og budget.

 

Se alle værtindegaverne her.

 

 

Blomsterbuket i pastelfarver.

 

Hvis du handler i en fysisk forretning, hvor blomsterbinderen står og binder buketten for dig, er det en god idé at bede om at få noget blomsternæring med også; så holder buketten nemlig længere.

 

Og hvis du gerne vil imponere svigermor med lidt tips og tricks til, hvordan de afskårne blomster i buketten lever længere, kan du læse denne guide, som vi tidligere har skrevet.


 

Grønne planter som gave er et hit

Planter er bare en af tidens helt store indretningstrends. Det er der slet ingen tvivl om.

 

Efterhånden kan vi finde planter i alle supermarkeder og interiørforretninger på alle gadehjørner - og også i langt større grad i bybilledet og i boligerne rundt i landet.

 

Det kan der være flere grunde til:

1) Dels pynter de grønne planter flot i hjemmet og findes i et hav af arter og skønne grønne nuancer

 

2) Og dels, fordi de typisk holder meget længere end en buket blomster gør. Planter er nemlig noget nemmere at passe

 

Hos Bloomit har vi også mulighed for at lave speciallavede plantearrangementer i krukker og kurve, så du også selv kan få sat et personligt præg på gaven.

 

 

Vin til enhver lejlighed

Vin er altid en god idé til særlige lejligheder. Og personligt synes jeg, at en god flaske vin kan udstråle en vis elegance, som en plante eller en buket blomster ikke helt kan måle sig med.

 

Og så vinder du nok også flere point hos svigerfar eller din mandlige kollega med en god flaske vin.

 

Hos os kan du købe rød-, hvid- og mousserende vin seperat eller i en kombination med enten blomsterplanter eller chokolade

 

På den måde findes der mange forskellige gavesammensætninger og du kan designe din helt egen værtindegave, sådan som du har lyst til.

 

Gavekurv med tre vine

 


Chokoladegaven til hende med den søde tand

Chokolade er altid en sikker vinder. Hvis du ved, at din kollega eller din veninde har en sød tand og en forkærlighed for chokolade, hvorfor så ikke overraske dem med lidt sødt til ganen? 

 

Bloomit kan levere forskellige typer chokolader, så der er lidt for enhver smag - og online har du mulighed for at finde kvalitetschokolade fra forskellige kendte og mindre kendte, lokale mærker rundt i landet.

 

Hvis du vil, kan du også supplere chokoladen med en buket eller dekoration med udvalgte specialiteter. 

 

 

Blomsteræske med pink og rosafarvet blomster, placeret på et spisebord med kaffekopper i baggrunden.Se alle blomsteræsker her

 

 

Specialøl pakket fint til værtindegave

Hvis du virkelig skal forkæle din vært, kan du overraske med en specialølgave.

En ølgave er ikke det almindelige valg, men det går som regel rent ind hos modtageren, fordi det netop stikker lidt ud blandt andre initiativer. Og hvem sætter ikke pris på originalitet og kreativ tænkning?

 

Hos Bloomit har vi specialøl fra lokale mikrobryggerier, som brygger øl i mange forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Støt lokalt og køb din værtindegave hos Bloomit - så støtter du danske blomsterbutikker.

 

Rund æske med specialøl, chokolade og andet lækkert chokolade.

 

En kombination af det hele

Vil du gøre noget ekstra ud af værts- eller værtindegaven, kan du vælge at sammensætte en kurv med lidt af det hele - blomster, vin, chokolade, øl og planter. Det er kun dig, der sætter grænsen for, hvor meget du vil investere.

 

Du kan også skrive et personligt kort og vedlægge det i kurven, hvis du gerne vil have et par ord med på vejen.


 

Blomsterhilsner kan bare noget særligt

Som jeg sagde i starten af denne lille inspirationsside, er det de færreste, som ikke bliver glade for at modtage en buket blomster fra nogen, man holder af.

 

De viser, at man har tænkt på værten eller værtinden - og hvem kan ikke lide det?

 

Det helt særlige ved blomster er også, at de kan bruges til alle lejligheder - både til hverdag og til fest, til bryllupper og særlige dage på året som Mors dag og Fars dag.


 

Et sidste tip med på vejen

Vil du hellere lave noget selv? I så fald er der også mulighed for det.

 

Vi har lavet nogle forskellige guides til nogle blomster- og plante-DIY's, som du kan finde her på siden. Der er f.eks. et tip til, hvornår og hvorfor man giver blomster og hvilke forårsblomster, du kan finde udenfor og tage med som værtindegave.

 

Og hvis du leder efter en værtindegave, der passer særligt godt til julen, kan du måske finde inspiration her.

 

 

Jeg håber, at du kan bruge mine tips, og at du har fundet noget inspiration til en værtindegave, du kan tage med, næste gang du skal ud.

Værtindegaven kan enten leveres til din eller modtagerens hoveddør. Vi samarbejder med dygtige florister fordelt i hele landet, og de er specialiseret i at håndtere og levere gaver til fester og andre særlige lejligheder.

Du vælger leveringsdatoen i kalenderen når du bestiller.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Det er altid en fornøjelse at snakke med blomsterentuaiater som os selv!

 

Se alle gavekurve her