Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Frisk kontoret op og pynt det med levende planter

Frisk kontoret op og pynt det med levende planter

Aug 01, 2022 | Inspiration

Du er kommet tilbage på kontoret efter en dejlig sommerferie. Planterne i vinduet er måske ikke helt så grønne og friske, som de så ud, inden du tog afsted på sommerferie for tre uger siden. Få inspiration til, hvilke planter du kan vælge til dit kontor, som egner sig til kontormiljøet, og som er nemme at passe.

 

Grønne planter, der er nemme at passe

Planter på kontoret bidrager til et godt inde-miljø. Mange fravælger dog de grønne planter, fordi det ofte bliver forbundet med at være besværlige at passe. Men det behøver de ikke at være. Du kan nemlig finde planter, som ikke behøver meget pleje. Du kan vælge grønne planter med tykke blade, fx sukkulenter, som skal tørre ud imellem vandingerne. På denne måde skal du kun vande 1-2 gange om måneden.

 

planter i potter

 

Kaktusplanter er moderne og endnu nemmere at passe

De nemmeste planter at passe er kaktusplanter. Kaktusplanter er i øjeblikket også super moderne, så vælg kaktusplanter til dit kontor, hvis du gerne vil nøjes med at vande en gang om måneden.

 

kaktus i potter

 

Planter med blomst

Kan du godt lide, at der er lidt farve på planterne, så kan du vælge planter, der blomstrer længere. Et godt bud er orkidéer, nærmere bestemt Phalaenopsis. De skal kun vandes ca. en gang om ugen, men stiller dog lidt større krav til lysforholdene end sukkulenter og kaktusplanter. Orkideer er det oplagte valg, hvis du gerne vil have en plante til at stå og pryde på skrivebordet.  

 

sjove blomster

 

Bestil en flot orkide til dit kontor.

 

Skab godt indeklima og bestil et fint plantearrangement eller en blomstrende plante til dit kontor

Dekorationen indeholder grønne planter, som skal tørre ud mellem vandingerne. Den stiller ikke så store krav til lysforhold, så den kan både placeres i vindueskarmen, men også på skrivebordet, som ikke står nordøstvendt.

 

planter der ikke kræver vand


Bestil plantedekorationen til dit kontor.