Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Inspiration til Nytårshilsen 2021

Inspiration til Nytårshilsen 2021

Dec 20, 2021 | Inspiration

Julen er slut, maverne er fyldte, og du er måske så småt begyndt at tænke på hvad planerne er for nytårsaften. Men før du når til årets sidste aften, kan det være en god ide at bruge dagene mellem jul og nytår på at få planlagt hvem du ønsker at sende en nytårshilsen. 

Det kan være dejligt med en nytårshilsen til dem du har kær, men som du måske ikke lige skal bruge nytårsaften med. Det kan selvfølgelig både være venner og familie, som du ønsker at sende en fin hilsen med ønske om at komme godt ind i det nye år. 

 

Send en nytårshilsen til dem du holder af

Din nytårshilsen kan både være lang eller kort. Alt efter hvem det er du ønsker at sende til og jeres relation. 
 

En nyårshilsen er måske ikke helt det sammen som hvis vi kigger nogle år tilbage. Førhen sendte man gerne et kort med posten, ligesom vi kender det med julekortet. Nu til dags er det blevet mere normalt også blot at sende en SMS når klokken nærmer sig 00.00 nytårsnat.

Men du kan jo tænke lidt over hvor meget du selv ville sætte pris på den mere personlige hilsen, og tænke om du måske har en ralation eller to som fortjener en ekstra kærlig tanke her til nytår. 

 

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at sende en nytårshilsen ud til dem du holder af. 

 

Herunder vil der være inspiration til hvad du kan skrive i kortet til din familie og venner.   

 

Nytårshilsen til familie

 

Til dine forældre:

Kære mor og far 

Jeg håber, at I er kommer godt ind i det nye år, og at året bringer al mulig lykke med sig. Det fortjener I! Tak for jeres altid store hjælp her i 2021 - jeg havde ikke klaret det uden jer, og jeres trofaste støtte.
Jeg elsker dig.

Kærlig Hilsen 
Jeres datter.

 

Til din søster:

Kære Søs!

Jeg vil ønsker dig et rigtig godt nytår, da vi i år desværre ikke skal være sammen som vi plejer. 
Jeg ønsker dig alt godt i det nye år, og glæder mig til vi ses igen. Jeg elsker dig.  

Knus fra din Søster  

 

Til dine bedsteforældre:

Kære Mormor og Morfar

Så lakker året 2021 mod enden, og det har været et godt år, hvor der er sket meget nyt.
Vi fik købt vores drømmenhus som I ved og er kommet godt i gang med renoveringen. Ungerne er faldet godt til i deres nye omgivelser, både i den nye skole, med fritidsaktiveteter og venner og ikke mindst lille Peter kom til verden og har siden bragt endnu mere lykke til vores liv. Vi nyder at se, hvor meget i allerede glædes ved endnu et barnebarn i flokken, og vi ser frem til mange nye og gode stunder i 2022. 
Rigtig godt nytår til jer. 

Kærlig Hilsen 
Os alle 6

 

Nytårshilsen til venner

 

Kære ven!

Endnu et år er snart ved at være gået. Det har været begivenhedsrigt og som altid sætter jeg pris på du er en del af mit liv. Jeg vil ønske dig et godt nytår, og ser frem til mange gode stunder i det nye år. sammen med dig min kære ven,
Rigtig godt nytår.
Kærlig hilsen mig

 

 

Kære veninde!

Året er ved at nå sin ende, og til midnat ringer rådhusklokkerne, og fyrværkerishowet tager fart. Jeg håber, du får lov til at springe ind i det nye år med dine allerkæreste. Vis dem, du holder af, at du tænker på dem, det gør jeg med denne hilsen til dig min kære ven. 
Rigtig godt nytår!
Kærlig hilsen 
Din kære veninde


 

Send en flot buket eller gavekurv med din nytårshilsen

Her er lidt forslag til gavehilsner, du kan sende som årets nytårshilsen. Bestil her, så leverer vi din nytårshilsen, uanset hvor i landet den skal hen. 

 

 

Se hele udvalget af nytårsbuketter her.