Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Kirkepynt til bryllup

Kirkepynt til bryllup

Feb 22, 2017 | Inspiration

Til bryllupper hører der sig blomster. Skal du giftes i en kirke, så er det også almindeligt at pynte kirken med blomster. Der er flere måder at pynte kirken på – læs mere om det i denne artikel.

 

Blomster til stolerækkerne

Ud for hver stolerækker ned gennem kirken, kan der opstilles små vaser, som kan indeholde et par stilke blomster. Vælg blomster, som passer til resten af blomstertemaet for dagen. Er brudebuketten bundet af hvide roser og grønt, så er det oplagt at vælge en enkelt hvid rose og lidt grønt, som kan pryde stolerækkerne i kirken. Er temaet ’markblomster’, så kan man vælge forskellige blomster til stolerækkerne, så opnår man marklooket i kirken, som så går igen i brudebuketten.

flotte blomster til storerækkerne

 

Alterdekorationer

Mange kirker sørger selv for lidt blomsterpynt og lys på alteret, men vil du gerne køre et gennemført look til brylluppet, så sørg for at bestille alterdekorationer, som matcher resten af blomsterpynten til brylluppet. Sørg for, at kirken bliver informeret herom.

Dekorationerne kan variere i størrelse alt efter kirkens størrelse og dit budget. Det vigtigste er, at dekorationerne indeholder blomster, der matcher brudebuketten, knaphulsblomsterne, brudepigebuketterne, stolerækkerne mv.

 

 

Vinduesdekorationer

Det er også en mulighed at pynte kirkens vinduer, hvis kirken har vindueskarme. Igen er det vigtigt, at dekorationernes størrelse og blomstervalg passer til resten af blomsterpynten i kirken.

 

Blomsterdekoration udenfor kirken

Blomsterpynt til kirken kan også være udenfor. Indgangsdøren/porten til kirken kan pyntes med blomster. Så er der en flot baggrund på de billeder, der bliver taget af brudepakket, når de går ud af kirken. Man kan lave en flot æresport eller blot pynte med enkelte blomster.

 

blomster udenfor kirken

 

Ønsker du at bestille kirkepynt til dit bryllup, så vær sikker på, at der er tid til, at kirken kan blive dekoreret. I nogen kirker og på nogen populære datoer, kan bryllupperne ligge tæt rent tidsmæssigt. Derfor er det ikke sikkert, at du kan få lov til at pynte hverken stolerækker eller alteret med blomster, der passer til dit bryllup, hvis det er tilfældet.

 

Bliv inspireret til valget af brudebuketten eller køb den direkte her.