Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Inspiration til julekortet 2023

Inspiration til julekortet 2023

Nov 16, 2022 | Inspiration

I de gode gamle dage, var der rigtig mange, der sendte julekort til familie, venner og fjerne slægtninge. Der blev brugt tid på at skrive personlige julekort, hvor der blev berettet om året, der var gået og ønsket held og lykke med det nye. Og det gjorde der jo, fordi det var noget særligt både at skrive julehilsnerne og være modtager af disse personlige julekort.

 

Der kan sende meget kærlighed i et kort – og netop dén kærlighed, vil vi gerne hjælpe dig med at sende til dem, du holder af og gerne vil sende en tanke op til jul.

 

Tag dig selv tiden til at skrive julekort til dine nærmeste, venner og bekendte – det vil helt sikkert sprede en helt særlig glæde hos modtageren, og det behøver ikke at være svært eller kedeligt at skrive.

 

Læs vores julekort inspiration her og tag hvad du kan bruge. Alle teksterne er til fri afbenyttelse i dine egne julekort.

Et bord med fine julegaver i papir. I midten er der et hvidt kort med et sæt hænder, der lægger an til at begynde at skrive en korttekst.

 

Glæd dine kære med en personlig glædelig jul hilsen

Du kan vælge at skrive en længere julehilsen, men en kort hilsen kan også sagtens være passende op til jul. Måske har du ikke tiden til at skrive det lange julekort, og stadigvæk ønsker at sende en hilsen – at få sagt rigtig glædelig jul og måske godt nytår med tak for det gamle.

 

Når du bestiller her på shoppen, har du plads til 272 karakterer i alt, så vores julekort tekster tager udgangspunkt i de lidt kortere julekorttekster, der alle kan skrives og sendes sammen med en julebuket eller julekurv som du finder her. 

 


Kortteksterne er herunder delt op efter enten hvem modtager er/relationen eller hvad budskabet overordnet er i julekortet.

 

Bliv inspireret til julekort tekster til de nærmeste relationer

Julekortet til dine forældre

Kære mor og far

Jeg ønsker jer en varm og dejlig jul, hvor jeg håber at I får kræset om hinanden og rigtig hygget jer. Jeg glæder mig til at komme hjem at besøge jer i juledagene og være sammen med jer. I er savnet.

Mange kærlige julehilsner

Jeres søn

 

Julekortet til dine søskende

Kære Julie

Ho, ho, ho, hooooo! Så er det snart jul som jeg ved at du elsker. Derfor skal du selvfølgelig have en kærlig julehilsen fra din yngste lillesøster. Håber at du får alt det du ønsker dig. Gaven fra mig, bør nå frem inden juleaften. Jeg elsker dig.

Kys fra mig

 

En julehilsen til dine bedsteforældre

Kære bedstemor og bedstefar

Jeg ønsker jer en glædelig jul og håber at vi kan ses i juledagene. Jeg savner jer meget og håber at I har det godt. Håber at I kan lide blomsterne og chokoladen - det er valgt med omhu.

Rigtig mange kærlige hilsner

Jeres barnebarn

 

Julehilsenen til vennerne

Kære venner

Vi vil rigtig gerne ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi håber at I får den bedste jul med familien og får slappet af inden at det går løs i det nye år. Vi glæder os til at opleve et nyt år i jeres selskab.

Varme julehilsner fra os

 

 

 

Det her kan du skrive i julekortet med et bestemt budskab eller tema

Den ultra korte julehilsen

Kære Tove og Per

Rigtig glædelig jul og godt nytår! 

Ønskes I af os alle på Lergravsvej 3

 

 

Den klassiske julehilsen, der altid holder

Kære jer
Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul sammen med jeres familie, og vi håber, I får en hyggelig juleaften og kommer godt ind i det nye år. Vi glæder os til at se jer til næste år!

Kærlig hilsen
Vennerne på Vænget 12.

 

Send en personlig julehilsen som denne

Kære ven

Her får du en kærlig julehilsen med lidt sødt og smukt at kigge på, samt ønsket om alt det bedste for dig og din familie. Du betyder alverden for mig, og det synes jeg at du skal vide. Tak fordi du altid er der for mig.

KH

Din kære ven i København

 

Rigtig god skrivelyst.

 

Send en julehilsen her.
 

Populære julegaveideer