Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Indflyttergaver der bringer glæde

Indflyttergaver der bringer glæde

Sep 20, 2022 | Inspiration

Er du inviteret til indflytterfest eller skal du bare besøge din ven eller veninde i deres nye hjem, så skal du naturligvis have en indflyttergave med. Den første gang man kommer på besøg, er en indflyttergave på sin plads - og hvad er mere lækkert at modtage end blomster til at gøre indretningen hyggelig eller lidt lækkert til ganen?

 

 

Indflyttergave i form af planter

Når man lige er flyttet, så er det sjældent blomster man tænker på at få indrettet sig med som det første. Muligvis er der flyttet et par planter med fra det tidligere hjem, men ellers er det de færreste, der prioriterer planter i hjemmet lige når de flytter. Derfor er grønne planter en perfekt indflyttergave. Vi giver her vores bud på et par fine "grønne" indflyttergaver.

 

Grønt plantearrangement

 

 

Grøn plante i skjuler

 

 

Den klassiske buket som indflyttergave

Buketter holder uanset anledningen, men er du faret lidt vild i det store udvalg, der findes af buketter, så kan du se et par bud på oplagte buketter, der kan bruges som indflyttergaver.

 

En vidunderlig buket

 

 

Tæt buket i pastelfarver

 

 

Sødt og smukt som indflyttergave

Vil du forkæle alle deres sanser? Vælg en gavekurv! Her har du mulighed for at vælge alle deres favoritter. Er de f.eks. helt vilde med lakrids, chokolade eller lækre vine? Vi har også et udvalg af gavekasser med planter og buketter, som vil være oplagte som netop indflyttergaver, hvor du kombinerer noget fint til vindueskarmen og noget lækkert at skåle i, når du vil ønske tillykke med det nye hjem.

 

Festlig gavekasse med plante

 

 

Glædelig hyggekurv med blomst

 

 

Gavekasse med buket