Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Her er de 7 bedste barselsgaver

Her er de 7 bedste barselsgaver

Apr 26, 2019 | Inspiration

Kender du nogen, der lige er blevet forældre til en lille ny, så overrask de nybagte forældre med en dejlig barselsgave. Det vil helt sikkert blive påskønnet i en tid hvor alt er nyt og livet med et nyt familiemedlem er begyndt. Vi lister her de 7 bedste barselsgaver.

 

Det er det største i livet, når der bliver født et lille nyt liv. Det er en kæmpe omvæltning, at skulle lære det lille individ at kende, og der bliver rykket helt rundt på daglige rutiner, hverdagsliv og prioriteter.

 

En lykkesaglig situation som denne skal da fejres! Send en barselsgave til de nybagte forældre og ønsk på den måde tillykke med den lille ny. Det vil både overraske og bringe glæde og varme. På den måde er du også sikker på, at du ikke kommer og forstyrre i den første periode, hvor det måske kan være lidt svært at have besøg af familie og venner hver eneste dag.

 

Det klassiske valg – mor- og barn buket i anledningen af en nyfødt pige

Mor/barn buket i lyserød med silkebånd imellem to buketter

Det er meget symbolik i en mor- og barn buket. Den store buket og den lille buket symboliserer henholdsvis mor og barn, og det fine silkebånd, der forbinder de to buketter symboliserer navlestrengen. Send denne gave til de nybagte forældre og fejr på fineste vis den lille nyfødte pige.

Bestil mor- og barn buket til en pige her.

 

Det klassiske valg – mor- og barn buket i anledningen af en nyfødt dreng

Mor/barn buket i lyseblå med silkebånd imellem to buketter

I anledningen af en nyfødt dreng, er det oplagt at vælge denne fine mor- og barn buket. Den stærke symbolik og de fine farver er helt perfekt til at fejre denne lille nyfødte dreng. De nybagte forældre vil helt sikkert bliver rørte over at modtage denne flotte barselsgave.

Bestil mor- og barn buket til en dreng her.

 

Barselskurv i anledningen af en nyfødt pige

Barselsgavekurv med lyserød buket, bamse, mousserende vin, snacks og sødt

Denne sammensætning af lækkerier og en lille fin buket er en rigtig flot gave i anledningen af en nyfødt pige. Kurven indeholder både lidt lækkert til forældrene, noget smukt at kigge på og en bamse til det lille barn. Vi sørger for at gavekassen bliver leveret direkte til de nybagte forældre, så gaven præsenterer sig flot ved ankomst.

Bestil en barselskurv – pige her.

 

Barselskurv i anledningen af en nyfødt dreng

Barselsgavekurv med lilla/hvid buket, bamse, mousserende vin, snacks og sødt

I denne gavekasse får du en flot gave med både chokolade, blomster og en bamse til den lille nyfødte. Det er en gavekasse, der passer perfekt i anledningen af en nyfødt dreng. Bestil den allerede i dag, så sørger vi for levering uanset om det er hjemme i privaten eller på hospitalet, at familien opholder sig efter fødslen.

Bestil en barselskurv – dreng her.

 

En gavekasse, der er alkoholfri

Gavekasse med chokolade og lakrids

Ønsk hjerteligt tillykke med den lille ny, og send denne gavekasse med både sødt og lækkert. Gavekassen indeholder produkter, der er alkoholfri, så både mor og far kan nyde de lækre sager, der er i gavekassen. Der vil helt sikkert blive sat pris på denne gavekasse i en tid hvor en ny hverdag skal til at begynde for familien.

Bestil en alkoholfri gavekasse her.

 

Spred glæde med en glad buket

Høj buket i grøn og lyserød

Titlen på buketten beskriver meget godt, hvad det er du ønsker at sige med buketten. Spred glæde og ønsk tillykke med den lille ny, ved at sende denne glade buket. Du vælger den farvenuance, du bedst kan lide, så binder vores dygtige blomsterdekoratører en glad buket i disse farvenuancer.

Bestil en glad buket her.

 

En gavekasse med sødt, vin og blomster

Gavekasse med hvid buket, vin og chokolade

Fejr den nyfødte med denne gavekasse, hvor der er lidt for enhver smag. Tilkøb evt. en sød lille bamse til barnet her.

Bestil en gavekasse med buket her.

 

Se hele udvalget af barselsgaver her.