Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
God bedring blomster og kort | Få inspiration her

God bedring blomster og kort | Få inspiration her

Sep 29, 2022 | Inspiration

Blomster er uforpligtende, så en rigtig fin måde at ønske god bedring på, er ved at sende en god bedring buket og et kort. Ønsker du at sende god bedring blomster og et god-bedring kort, så kommer vi her med nogle oplagte god bedring gaver.

 

Det kan være at du kender én, der fortjener en god bedring buket, fordi vedkommende har brug for en kærlig tanke. Mangler du ideer til hvad du skal sende, så tjek vores gaveideer her. Husk, at vi leverer på den dato du bestemmer at vi skal levere.
 

En kys og kram buket der varmer

Buket med blandede blomster i rød/lyserød med pynt


Det er altid dejligt at modtage blomster, særligt når man mindst venter det. Bestil en kys og kram buket til én du har kær og ønsk rigtig god bedring. Buketten er i varme nuancer og der er placeret et hjerte i buketten, så buketten signalerer varme og kærlighed. Det er lige det man har brug for at mærke, når man modtager en god bedring buket.

Tilkøb et pænt kort til lejligheden hvor du skriver din god bedring tekst, så sørger vi for at det bliver pakket fint sammen til en flot god bedring gave.

Bestil en kys og kram buket her.

 

En varm buket

Buket i varme farver
En oplagt buket vil være en varm buket, der signalerer varme og kærlighed. Vælg de varme farvenuancer, du synes vil være bedst til modtageren, så sørger vi for at levere buketten direkte til modtageren. Så er du sikker på at din god bedring hilsen kommer godt og sikkert frem på den rigtige dato.


Bestil en varm buket her.

 

 

En gavekasse med buket

Gavekasse med hvid buket, vin og chokolade
Ønsker du at sende en lidt større hilsen, som både indeholde blomster, vin og lidt sødt, så vælg en gavekasse med en smuk buket. Buketten binder vi i de farvenuancer du vælger, så du kan få gavekassen til at passe til modtageren du ønsker at sende en god bedring hilsen.

 

Bestil en gavekasse med buket her.

 

Se hele udvalget af god bedring produkter her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. hver måned.