Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Ideer til Fars Dags kort teksten

Ideer til Fars Dags kort teksten

May 20, 2022 | Inspiration

D. 5. juni nærmer sig og det betyder ikke bare Grundlovsdag, som de fleste nok forbinder denne dato med, men faktisk også Fars dag. 

Fars dag kræses der i høj grad for smagsløgene i det mest populære gavevalg som fx gavekurve, der kan bestilles i anledningen af Fars dag.

Udover selve gaven, som selvfølgelig vælges med omhu, skal der skrives et Fars dags kort. Men hvad skriver man egentligt i et kort til sin far, bonusfar, bedstefar, morfar eller farfar?

 

Vi prøver at inspirere dig til at skrive den helt rigtige fars dag tekst til din fantastiske far, hvor du kan få udtrykt præcis det, der er vigtigt for dig at få fortalt din far.

 

Hvad skriver man i et Fars Dags kort?

Det er nok de færreste, der bruger tiden på at skrive og sende breve, og dét selvom rigtig mange sætter pris på den personlige hilsen, der enten er håndskrevet i et brev eller mere velovervejet end blot gaven, der er udvalgt til at markere Fars dag og vise kærlighed til far.

 

Derfor vil vi gerne inspirere dig til hvad du kan skrive i kortet til din far, når du vælger at markere Fars dag og sende ham en hilsen, og på den måde vise at du elsker ham som han er og værdsætter hans person.

 

En blok, hvor der er tegnet en far og datter, og der står "Jeg elsker far" ovenover.

 

Relationen imellem far og barn er noget af det stærkeste og mest sårbare i verden. Alligevel er der nok ikke så mange, der plejer og husker at påskønne relationentil sin far, selvom vi måske egentlig har lyst til at gøre det. Her er Fars dag helt perfekt til at huske os alle sammen på, at far skal hyldes for at være – ja, FAR.

 

En måde at markere dagen og huske din far, er ved at sende ham en gave og et personligt kort med dine egne ord. Måske falder disse ord dig ikke så naturligt at få formuleret, så vi giver dig herunder, inspiration til varme tekster og linjer som du kan anvende i kortet til Fars dag:

Tak for dig, far. Du er den bedste i hele verden. Glædelig Fars dag!

Glædelig Fars dag. Jeg elsker dig for den du er, og jeg vil aldrig undvære dig!

En kærlig overraskelse på Fars dag – fordi jeg elsker dig og du betyder alt for mig.

Glædelig Fars dag, kære far. Jeg sender dig denne kærlige hilsen som et bevis på, at du er enestående, stærk, modig og den bedste far i verden. Jeg kunne ikke ønske mig nogen anden. Tak fordi du er min far!

I dag er det Fars dag, og det skal selvfølgelig fejres! Jeg siger det ikke så tit, men jeg mener det af hele mit hjerte – jeg elsker dig, verdens bedste far.


Blomster og søde ord er en vinder

Der er nok ikke så mange der forbinder mænd med blomster og søde ord, men faktisk er der rigtig mange mænd, der sætter pris på en buket, en plante eller noget andet blomstrende at kigge på. Herunder ser du de mest populære buketter til mænd netop nu som er oplagte at sende sammen med din personlige fars dags kort tekst.


 

Bestiller du hos Bloomit, kan du få leveret på Fars dag. Bestil i god tid, så du er sikker på at din ordre bliver modtaget før deadline og leveringen sker på Fars dag.

 

TJEK DEADLINE PÅ FORSIDEN HER

 

Fars dag citater til en "glædelig Fars Dag hilsen"

Et alternativ til en traditionel korttekst til din far, er et kort med et citat, der passer i anledningen af Fars dag. Lad dig inspirere af citaterne herunder og sammensæt dit eget eller nap en af citaterne som de er. Du er velkommen til at sammensætte kortet på din måde. På den måde bliver det så personligt som muligt og din far vil elske at læse det.

Den bedste far er den, der i selskab med sine børn, glemmer verden.

Far er et andet ord for kærlighed.

I mine øjne er du den sejeste, stærkeste og bedste.

At vide at du er der, betyder at jeg aldrig er helt alene – uanset om du er fjern eller nær.

En fars kærlighed er det brændstof, som gør det umulige, muligt.

Hvis kærlighed er som en blomst, så er min far den mest standhaftige og flotteste.

 

FIND DEN PERFEKTE GAVE TIL FAR HER

 

Vi leverer i hele landet på Fars dag, men bestil i god tid, da deadline er forskellig rundt omkring i landet.

 

Bestil i dag, så vi kan nå at levere din Fars dags gave og kort tekst.

 

TJEK DEADLINE PÅ FORSIDEN HER

Gavekurv med special√łl, snacks og andet konfekture.