Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Den perfekte Fars Dag – 6 perfekte gaveideer

Den perfekte Fars Dag – 6 perfekte gaveideer

May 28, 2019 | Inspiration

Vil du give din far den perfekte Fars Dag, så overrask ham med en gave d. 5. juni. Fars Dag falder hvert år på Grundlovsdag, så det er nemt at huske, hvornår du skal påskønne din søde far. I dette blogindlæg giver vi dig 6 bud på den perfekte gave til Fars Dag.

 

Fars Dag stammer fra USA, ligesom Mors Dag også gør det. I Danmark har vi fejret Fars Dag siden 1935 og altid d. 5. juni, hvor man i de andre nordiske lande holder Fars Dag 2. søndag i november. Fars Dag er en oplagt anledning til at sige alt det til din far som du ikke altid når til dagligt.

Se nedenfor 6 perfekte gaveideer i anledningen af Fars Dag.

 

Til far, der sætter pris god rødvin

Til far, der sætter pris god rødvin

Et godt glas vin, er der mange, der sætter pris på. Er din far en af dem, så vælg denne flaske vin, der er fint pyntet til anledningen. Den vil helt sikkert bringe glæde på Fars dag.

Bestil en god flaske rødvin.

 

Gaven til ham, der kan lide specialøl

Gaven til ham, der kan lide specialøl

Er din far mere til specialøl, så er denne gavekasse oplagt. Den indeholder både specialøl, lækker lakrids og chokolade – en udsøgt kombination. Bestil den i dag, så sørger vi for levering direkte til din far på Fars Dag.

Bestil en herregod gavekasse her.

 

Specialøl i gavekasse og en buket

Specialøl i gavekasse og en buket

 

En flot buket til far og en fin gavekasse med forskellige specialøl er en oplagt gaveidé på Fars Dag. Sætter din far pris på et godt glas øl og noget fint at kigge på, så bestil denne gavekombination allerede i dag, så sørger vi for levering på Fars Dag eller en anden vigtig dag.

Bestil gavekassen med specialøl her og bestil buketten her.

 

En herrefin buket i anledning af Fars Dag

En herrefin buket i anledning af Fars Dag

Overrask din far på Fars Dag med en herrefin buket. Buketten er maskulin og bindes i den farvekombination du vælger. Du kan evt. vælge at købe chokolade eller vin til ved siden af, så sørger vi for at pakke det fint til en samlet gave og leverer det direkte til din far.

Bestil en herrefin buket nu.

 

Fars Dags gaven til ham der har fortjent lidt ekstra

Fars Dags gaven til ham der har fortjent lidt ekstra

Denne gavekasse indeholder både gourmetchokolade, specialøl, vin og meget mere om din far helt sikkert vil sætte pris på. Der er ingen tvivl om at en gavekasse som denne vil både overraske og sprede glæde. Send denne gavekasse tin din far på Fars Dag og spred glæde og kærlighed.

Bestil den ultimative gavekasse her.

 

Den ultimative Fars Dags gave

Den ultimative Fars Dags gave

Denne gaveidé er spækket med alt lige fra blomster til tre forskellige typer vin og udsøgt chokolade. Mere lækkert bliver det ikke. Har du lyst til at overraske din søde far med denne gavekasse, så bestil den allerede i dag, så sørger vi for at den bliver leveret direkte til din far. Tilkøb et pænt kort og skriv en kærlig hilsen, så din far kan se hvem den flotte gave er fra.

Bestil den ultimative Fars Dags Gave her.