Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Brudepigebuketter

Brudepigebuketter

Sep 03, 2018 | Inspiration

Skal du giftes, og har I bestemt jer for at lade jer følge af brudepiger, når I går op ad kirkegulvet, så husk at bestille brudepigebuketterne, når du bestiller brudebuketten.

I Bloomit hjælper vi dig med at få alle blomsterne til at gå op i en højere enhed, så brylluppet bliver helt efter dine ønsker.

 

Brudepigebuketten lige efter dine ønsker

En brudebuket kan se ud på et utal af måder. Det samme kan en brudepigebuket. Brudebuket og brudepigebuketten skal ikke nødvendigvis ligne hinanden på en prik. Nogle gange kan det være et frisk pust til et bryllup, at der er noget kontrast blomsterne imellem.

 

I Bloomit gør vi meget ud af at blomsterne og bukettens udtryk passer til selve bryllupsstilen og tema, årstiden for brylluppet og selvfølgelig brudeparrets stil og ønsker. Det meste kan lade sig gøre, så fortvivl ikke hvis du synes at dine ønsker og krav er mange.

 

Indsaml gerne billedmateriale online. Tjek gerne vores Pinterest board om bryllupsbinderi her. Det kan give rigtig god inspiration til blomstervalg, stil, farver og farvesammensætning, og på den måde sætte tankerne i gang, hvis du måske ikke har så mange ideer i forvejen.

 

Overvej også om du er til den enkle og moderne stil eller lidt mere vild og farverig. Vi sørger for at forventningsafstemme inden vi binder bryllupsblomsterne, så resultatet bliver så godt som muligt og rammer brudeparrets stil.

Brudebuket-livlig-farverig

Brudepigebukettens størrelse

Brudepigerne kan variere aldersmæssigt, og vi anbefaler at brudepigerne holder en lille buket, så snart de er gamle nok til det. Dvs. at brudepiger helt ned til 2-3 år kan gå med op ad kirkegulvet og holde en fin brudepigebuket.

 

Vi afpasser altid størrelsen af buketten til bæreren. Når brudepigen ikke er så gammel, så indeholder brudepigebuketten kun nogle enkelte blomster. Voksne brudepiger vil derimod bære buketter, der er noget større, men samtidig noget mindre end brudebuketten, så man ikke er i tvivl om, hvem det er, der skal giftes ud fra størrelsen på buketterne.

 

Bestil altid brudepigebuketterne det samme sted, hvor brudebuketten bliver bestilt, så du er sikker på at de kommer til at passe sammen, og brudebuketten bliver størst. Dette betyder ikke at brudebuketten og brudepigebuketterne skal bindes af de samme blomster og farver. Det er op til dig, der skal giftes, at bestemme det. Vi kan skræddersy det lige efter dine ønsker og behov.

 

Brudepigebuketter laves prismæssigt fra ca. 175 kr. og opefter – alt afhængig af bukettens størrelse og blomstervalg.

 

Blomstervalg til brudepigebuketten

Det er mest almindeligt, at brudepigebuketten ligner brudebuketten i farver og blomstervalg. Dette betyder ikke, at buketterne ligner hinanden på en prik, men der bliver skabt en rød tråd, som samler helhedsindtrykket. Dette ser rigtig godt ud på de billeder, der foreviges på den store dag.
Bukettens stil og farve kan variere i det uendelige, men der er alligevel et par gode retningslinjer vi vil anbefale at tage udgangspunkt i:

 • Brudepigens kjole
  • Er det en enkel kjole eller meget detaljeret kjole?
  • Hvilket snit har kjolen?
  • Hvilke farve har den?
  • Hvilket stof er den syet i?
  • Er den i samme stil som brudens eller helt anderledes?
    
 • Brudepigens alder
  • Hvor høj er hun?
    
 • Bryllupsstil/tema

 

Ovenstående punkter er rigtig gode at få besvaret. På den måde har blomsterdekoratøren den bedste forudsætning for at ramme præcis det udtryk som du ønsker.

Brudepige-brudepigebuket

 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til bryllupsbinderi, eller ønsker du at bestille, så kontakt os meget gerne

på tlf. 35 85 80 12 eller på mail [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Har du brug for inspiration til valget af brudebuketten så se her.

 

Find mere inspiration til knaphulsblomster her.