Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Borddekorationer til bryllupsfesten

Borddekorationer til bryllupsfesten

Feb 22, 2017 | Inspiration

Skal du giftes og holde stor fest, så er bordpynten måske ikke det første, du tænker på. Læs her, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du gerne vil have smukke dekorationer på bordet til bryllupsfesten.

 

Borddekorationer til runde borde eller aflange borde

Bordformen er vigtig at tage højde for, når du bestiller borddekorationer. Følgende parametre bør du have med i dine overvejelser, når du bestiller dekorationerne:

  • Bordets diameter eller længde og bredde
  • Antal stole ved rundborde
  • Bordekorationens form
  • Borddekorationens proportioner
  • Blomstertypernes form

 

 flot borddekoration

 

Borddekorationer til buffetbord og gavebord

Buffetdekorationer er typisk større end borddekorationerne. De laves også for det meste af de samme typer blomster, så der bliver skabt en flot harmoni i festlokalet, bordene imellem.

Vi anbefaler, at du bestiller buffetdekorationer osv. hos din lokale blomsterforretning, så er du sikker på at blive vejledt til det bedste blomstervalg.

 

Farvevalget på dekorationerne

Borddekorationer kan laves i lige den farve, du ønsker. Det er bare vigtigt at være opmærksom på, at bordekorationens farver skal matche farven på dugen. Fx kan en hvid borddekoration på en cremefarvet/knækket hvid dug få dugen til at se beskidt ud.

Tag snakken om farvevalg med en faglært blomsterdekoratør, så vil du få den bedste rådgivning. Rådfør dig evt. inden med det sted, hvor festen skal holdes, så du ved, hvilken farve dug der bliver lagt på bordene.

 

roser til bordet

 

Læs mere om kunsten at dække et flot bord.

 

Eller se vores udvalg af blomsterdekorationer.