Bloomit
Smukt begravelseshjerter til den sidste afsked

Smukt begravelseshjerter til den sidste afsked

Jan 20, 2017 | Inspiration

Hjertet er et stærkt kærlighedssymbol, som bruges gennem hele livet til at vise, at vi elsker og holder af hinanden. Kærlighedssymbolet egner sig derfor også rigtig godt, når vi skal sige farvel og vise en sidste respekt til en, vi har haft kær. Bestil et begravelseshjerte som en smuk afskedshilsen både til begravelse og bisættelse. 

 

Et hjertes opbygning 

Blomsterne stikkes i en stikmasse (oasis), hvilket får blomsterne til at holde længe, da de kan suge vand fra underlaget. Vælger du et begravelseshjerte, så får du et smukt binderi, der holder længe efter begravelsen, eller bisættelsen har fundet sted, og som derfor længe kan stå på gravstedet og pryde. 

Der er ingen begrænsninger for, hvilke farvesammensætninger og blomstersammensætninger man kan lave i et hjerte. Det er helt op til dig, og vi laver lige det du ønsker. 

Der anvendes rigtig mange stilke i sådan et binderi, og derfor er prisen også noget højere på begravelseshjerter sammenlignet med bårebuketter og båredekorationer. Prisen starter fra ca. 500 kr., hvilket er prisen på et lille lukket hjerte, ca. 25 x 25 cm.

Der findes to typer begravelseshjerter; lukket hjerte og åbent hjerte. 

 

Lukket hjerteform 

Et lukket hjerte er kendetegnet ved, at der er blomster i hele formen, og der er ingen hul i midten. 

Lukket hjerte af røde roser.

Et helt rødt hjerte, fyldt med røde roser og en dekoration i venstre side af hjertet, der går skråt igennem fra øverste venstre bue til spidsen i bunden af hjertet. Dekorationen er i rosa og orange nuancer.

 

Åben hjerteform 

Et åbent hjerte har et hjerteformet hul i midten. 

Åbent hjerte i lyserøde og orange farver.

Åbent begravelseshjerte i lyserøde og orange nuancer med roser, nelliker, hortensia, sankt hans urt, rævehaler og bær.

 

Kontakt os for personlig rådgivning 

Et hjerte kan laves på mange måder og have mange forskellige udtryk. Ingen opgaver er for små eller store, vi kan lave lige det, du ønsker.  

Denne artikel er blot til inspiration, og du kan se flere hjerter her. 

Har du brug for faglig rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 35858012 og få personlig og faglig vejledning af en af vores faguddannede blomsterdekoratører. 

 

Ønsker du at bestille bånd på hjertet? Se her hvad man kan skrive på båndet eller se vores udvalg af begravelsesbinderi her.