Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
4 forskellige måder at anvende blomster til fest

4 forskellige måder at anvende blomster til fest

Mar 27, 2018 | Inspiration

Der findes de helt traditionelle måder, hvorpå man kan bruge blomster til festlige lejligheder.

 

En smuk buket til værtinden

En fin buket blomster kan gives til værtinden, som helt sikkert vil sætte utrolig stor pris på gestussen. Find evt. inspiration til fine værtindegaver, som du kan give året rundt her.

 

Nu når vi går varmere og lysere tider i møde er det dog både sjovt, smukt og kreativt at bruge blomsterne på en ny måde når du skal holde fest.

 

Glas og drinksdispensere på træbord med ur i baggrunden

 

Blomster i drinken

En af tidens store trends er drinks i tappehaner. Og hvorfor ikke udnytte at give din Mojito eller gin/tonic lidt ekstra liv ved at smide nogle spiselige blomster i kanden.

Blomster, der især er velegnet til dette er Blomsterkarse (også kaldet tallerkensmækker), Bellis og Rosenblade, som alle pynter uden at afgive for meget smag til drikken.

 

Isterninger med lilla og lyserøde blomster

 

Spiselige blomster

Et andet festlig indslag som du kan give dig i kast med er at lave isterninger med blomster i. Hos Bloomit synes vi, at både Forglemmigej og Syrener giver de smukkeste isterninger, som pynter så fint både i vandkaraflen og glassene.
Igen – ligesom ved blomster i drinksene skal du dog huske at tjekke, om blomsterne rent faktisk er spiselige. Find en guide til spiselige blomster her.

Når du ved om blomsterne er spiselige er det vigtigt at tjekke at de ikke er blevet sprøjtet.

 

Pære med hvide blomster i snor

 

Utraditionel  og ekstraordinær blomsterpyntning

Hvis der virkelig skal være fest, og du ønsker en utraditionel op pyntning, så kan hængende blomster være en oplagt mulighed.
Du kan vælge at hænge små glasvaser ned fra loftet med f. eks brudeslør i, som vist på billedet, eller I kan gå all-in og lave en decideret jungle af blomster, der hænger ned fra loftet. Dette kræver selvsagt noget tålmodighed og kreativitet, men det vil stensikkert skabe en masse begejstret blikke hos dine gæster.

Bryllupsfest i telt med lyserøde blomster fra loftet

 

Hvis du mangler inspiration til andet bordpynt til alle slags fester, så kan du læse vores blogindlæg om borddekorationer her