Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hvad skal man skrive i et kondolencekort?

Hvad skal man skrive i et kondolencekort?

Feb 18, 2019 | Vi guider

Du har sikkert gjort det før – sendt en kondolencebuket i forbindelse med et dødsfald. Men hvordan er det lige at teksten i kondolencekortet skal formuleres? Vi guider dig her til at udtrykke din medfølelse i et kondolencekort.

 

Man siger at ”Blomster sige mere end ord” så for nogen er det måske ikke så vigtigt hvad der står i et kondolencekort, når bare det bliver sendt sammen med en kondolencebuket eller blomst. Er det vigtigt for dig, at formuleringen sidder lige i skabet, så guider vi dig her til at skrive et fint kondolencekort.

 

Skriv personligt

”At kondolere” eller sige ”jeg kondolerer” har man gjort i mange år. Det er ikke så personligt som det kunne være. Skriv derfor mere personligt og vis din medfølelse på den måde. Når du skriver, så skriv på din egen måde, for det vil skinne igennem kondolenceteksten, så læseren kan mærke din personlighed.

 

Skriv hvad du føler

De efterladte vil altid blive glad for at modtage et kondolencekort fra dig. Særligt hvis du har skrevet en kondolencetekst hvor du udtrykker, hvad du føler og helt ærligt har skrevet hvad afdøde har betydet for dig.

 

Husk at skrive din relation til afdøde

Det er en hård tid for de pårørende, de skal igennem efter et dødsfald. Derfor er det vigtigt, at du skriver klart og tydeligt i kondolencekortet, så intet kan misforstås. Her er det også vigtigt at du nævner din relation til afdøde, så de pårørende er fuldt ud klar over hvem det er, de skal takke for blomster og kort. Det kan lyde banalt at skrive relationen i kortet, men det kan være at de efterladte modtager mange kondolencekort, så på den måde er du sikker på at de ved at denne kondolencetekst er fra dig.

 

Buket i mange forskellige pastelfarver.

 

Bestil en kondolencebuket

Vi har skrevet et blogindlæg om kondolencebuketter, hvor vi guider dig til valget af kondolencebuket. Du kan læse blogindlægget her.