Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Guide til at skrive et takkekort

Guide til at skrive et takkekort

Jun 14, 2019 | Vi guider

Står du i en situation, hvor du ønsker at takke nogen, så læs vores guide til hvad du kan skrive i dit takkekort. Vi guider dig også til et par oplagte blomstergaver, du kan sende sammen med dit takkekort.

Det er ikke altid nemt at skrive et takkekort, og teksten i kortet afhænger også meget af hvad grunden er til takkekortet. Vi har opstillet nogle ideer til hvad du kan skrive i kortet og givet vores bud på en fin blomst til forskellige takkekort.
 

Hvordan skriver jeg tak?

Det kan måske lyde svært, at skrive et takkekort, men det behøver det ikke være.
Spørg dig selv – hvorfor ønsker jeg egentlig at sende dette takkekort? Når du har svaret på det, så sørg for, at skrive klart og tydeligt, så intet kan misforstås. Ordet ”tak” skal naturligvis indgå i teksten, og sørg også for, at det ikke kan misforstås hvad det er du takker for. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at du skriver afsender i kortet, så modtageren ikke er i tvivl om, hvem det er, der har sendt takkekortet.

 

Sig tak for hjælpen

Der kan være mange grunde til at sige tak for hjælpen. Det kan være at du gerne vil sige tak for hjælpen med flytningen, eller tak for hjælpen med pasning af børn eller kæledyr. I den situation er det vigtigt, at du får udtryk din tak på en tydelig måde. Det kan du gøre ved at skrive et takkekort og sende en buket blomster. 
Stor buket i creme og lilla farver.

En ”Tak for hjælpen buket” er det oplagte valg i denne sammenhæng. Du kan bestille både takkekortet og buketten her.

 

Sig tak for mange års venskab og støtte

Mange vælger at sende et takkekort sammen med en buket blomster. Du kan i stedet for en buket, vælge at sende en dekoration med chokolade – det er også en velvalgt mulighed. Sig tak for mange års venskab og støtte eller tak fordi du er dig, og bestil denne flotte dekoration med chokolade.


Lyserøde og limefarvet dekoration på et firkantet glasfad. Ved siden af dekorationen på glasfadet ligger en kvadratisk æske gourmetchokolade med 9 stykker chokolade.
 

Bare sig tak

Nogle gange, så skal der ikke nødvendigvis stå særligt meget i et takkekort. Der ligger meget bag ordet ”Tak”. Nogle siger, at ”Tak” er et fattigt ord. Synes du også det, så lad dit takkekort få følgeskab af en fin blomstergave, som er helt perfekt i den sammenhæng – for blomster forpligter ikke.

Smuk og luftig buket i hvid, creme lilla og blå nuancer.

En buket som denne, ligger i et prisleje, som kan passe de fleste. Du vælger blot hvilke farver vi skal binde buketten i, så sørger vi for levering den dag det passer dig.


Bestil takkekort og buket her.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. hver måned.