Bloomit
Blomster til begravelse | Vi leverer direkte til kirken

Blomster til begravelse | Vi leverer direkte til kirken

Aug 01, 2019 | Vi guider

Når du bestiller blomster til begravelse hos Bloomit, så er du sikker på at vi håndterer din ordre forsvarligt og med respekt fra ordremodtagelsen til leveringen i kirken. Du kan læse mere om den egentlige ordrehåndtering her.

 

Det er meget vigtigt for os, at vi er punktlige med leveringen af netop ordrer til begravelse og bisættelse – det er en handling, der ikke gentages, så vi kan ikke gøre det om. Læs her hvordan proceduren er fra modtagelsen af din ordre til leveringen finder sted på leveringsadressen.

 

Rundpyntet begravelseskrans i lilla og lyserøde nuancer.

 

Vi modtager din ordre

Når du har bestilt hos os, så modtager du en ordrebekræftelse på mail, og vi modtager din ordre, og sørger for at gennemlæse din bestilling. På den måde kan vi for det meste nå at stille spørgsmål til dig i god tid, hvis der er evt. fejl og mangler på din ordre. Dette step er meget vigtigt for os, så der er færrest mulige fejl på ordrerne.

Vi kan naturligvis ikke ”gætte” alle fejl, og derfor er det også vigtigt, at du som kunde, gennemlæser din ordrebekræftelse, som vi sender til dig lige når du har afgivet din ordre til os

Hvis du så opdager en fejl, så er det vigtigt at du hurtigst muligt tager kontakt til os. Besvar gerne den ordrebekræftelse vi har sendt dig på mail, eller ring i vores åbningstid. Tjek vores åbningstider her.

 

Din ordre produceres af en faglært blomsterdekoratør

Når din ordre skal produceres, så gør vi altid vores bedste for at opfylde alle tænkelige ønsker til produktet. Vi går her meget op i at afstemme:
•    Farveønsker
•    Blomsterønsker
•    Ønsker til stil og udtryk

Du kan være sikker på, at det altid er en professionel, der producerer din ordre, så der bliver taget korrekt vare på blomster osv.

Når din ordre er produceret, så ligger vi den klar til kørsel. Inden chaufføren afhenter din ordre, så sørger vi for at opbevare det færdigproducerede produkt korrekt. Det vil sige at bårebuketter naturligvis står i vand i vaser, og båredekorationer, kranse mv. opbevares så køligt som muligt, så blomsterne fremstår friske.

Efter produktionen har fundet sted, så skriver vi en udførlige køreseddel til chaufføren, således alle binderier bliver leveret i god tid inden begravelsen eller bisættelsen finder sted. Vi bestræber os på altid at være fremme i kirken seneste en time før handlingen begynder, og dette tages der højde for når køresedlen udfærdiges.

Bårebuket i lilla og hvide nuancer.

Vi leverer begravelsesblomsterne i god tid

Når chaufføren kommer og afhenter alle ordrerne, så gennemtjekkes det, at alt stemmer overens mellem køreseddel og antal ordrer, der skal leveres og er produceret. På den måde sikrer vi os, at færrest mulige fejl sker.

Når chaufføren kører afsted, er kørslen tilrettelagt, således alle binderier til samme kirke (uanset leveringstidspunkt) bliver leveret samlet. Så er det kirketjeneren eller bedemanden, der har ansvaret for, at det er de rigtige blomster, der bliver lagt til den rigtige modtager/afdøde. Det fremgår altid klart og tydeligt hvem den enkelte modtager er, da både afdødes navn, kirkenavnet, leveringsdatoen og leveringstidspunktet står på adressesedlen på det enkelte binderi.

Når chaufføren har leveret i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder, så er vores opgave løst og ordren bliver hermed markeret som udført.

 

BESTIL BEGRAVELSESKRANS HER


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. hver måned.

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.