Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Hvornår skal jeg vælge en bårebuket fremfor en båredekoration?

Hvornår skal jeg vælge en bårebuket fremfor en båredekoration?

May 28, 2019 | Vi guider

At bestille blomster til en begravelse eller en bisættelse, er heldigvis noget man ikke gør særligt ofte. Derfor kan det være en jungle at finde rundt i hvilken type blomst, man skal bestille til en begravelse.
Læs her vores guide til hvornår du bør vælge en bårebuket fremfor en båredekoration.

 

Uanset om du skal bestille blomster til en begravelse eller en bisættelse, så er det ikke ligegyldigt at tage stilling til hvilken type binderi du vælger at sende til afdøde. Her beskriver vi nærmere hvad en bårebuket og en båredekoration er.

 

Bårebuketter

En bårebuket er bundet ligesom en almindelig buket, forskellen ligger i at der er en bagside på buketten, så den præsenterer sig flot liggende på gulvet. Blomsterne bliver lagt på gulvet med stilkene frie, dvs. at de ikke kan trække vand, så snart de er blevet leveret til kirken, eller der hvor begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Blomsterne står friske og fine til selve handlingen, men ulempen en bårebuket er at den ikke holder længe ude på gravstedet, da blomsterne ikke kan trække vand. Så hvis det er vigtigt for dig, så bør du i stedet vælge en båredekoration eller en krans, hvor blomsterne er stukket i en stikmasse.

 

Du kan altid vælge at sende en bårebuket uanset din relation til afdøde og pårørende. Det er typisk det mindste binderi, der ligger på gulvet til begravelser og bisættelser. Priserne varierer fra 150 kr. og opefter, og på de enkelte produkter, kan du i de fleste tilfælde selv vælge en pris, der passer til dit budget.

 

Du kan vælge at bestille bånd til bårebuketten, men de fleste vælger blot at medsende et kort med sin personlige hilsen.

 

Begravelseshilsen | Hvad skriver man i kortet?

 

Ønsker du at bestille et bånd til bårebuketten, anbefaler vi at bårebuketten minimum koster 400 kr. Således blomster og bånd passer bedst sammen i proportionerne.

Bestil bårebuketter her

 

 

Bårebuket i rosa og lime nuancer bundet med et luftigt udtryk.

 

Båredekorationer

En båredekoration er opbygget af blomster, der er stukket i en stikmasse, også kaldet Oasis. Dette gør, at blomsterne præsenterer sig på en anden måde end i en bårebuket. Blomsterne kommer endnu bedre til sin ret, og selve båredekoration bliver mere fyldig, og ser større ud end en bårebuket. En anden fordel ved båredekorationen er, at stikmassen kan vandes, hvilket får blomsterne til at holde længe og stå fin og pryde på gravstedet eller mindepladsen. Båredekorationer placeres altid tættere på kisten end en bårebuket.

 

Båredekorationer vælger man typisk at bestille til et nærtstående familiemedlem eller en person, man har kendt godt. Båredekorationer kan fx også bestilles af virksomheder, der har stået for en indsamling blandt medarbejdere, som så vil stå for en samlet sidste hilsen på vegne af virksomheden. I sådanne tilfælde egner en båredekoration sig også godt.

 

Flere vælger at bestille et smukt bånd til en båredekoration, for det ser rigtig flot ud, men det er ikke et must. Du kan også vælge at skrive din personlige hilsen på et pænt kort til lejligheden.

 

Hvad skriver jeg på et bånd til begravelse?

 

Hvis din relation til afdøde og pårørende er perifer, vil vi til hver en tid anbefale en bårebuket fremfor en båredekoration.

 

Priserne på båredekorationer varierer fra 400 kr. og opefter.

 

Bestil båredekorationer her

 

Båredekoration i hvid

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. hver måned.

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.