Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
BlomsterBixen

BlomsterBixen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 12:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Juleaften: 09:00 - 13:00
Nytårsaften: 09:00 - 13:00
Mors dag: 07:00 - 14:00
Kristi Himmelfartsdag: 09:00 - 13:00
Fars dag: 10:00 - 17:30

Få leveret blomster fra BlomsterBixen i Præstbro/Dronninglund

Bloomit kan levere din hilsen i Præstbro og Dronninglund. Blomsterne bindes specielt til alle anledninger og leveres af BlomsterBixen. Bestil online eller ring - Blomsterbixen er klar til at hjælpe dig. Vi binder blomster til alle anledninger, og altid friske blomster og kvalitetsblomster, der er det vigtigste for os, når vi udfører ordrer for kunderne.

 

Som Bloomit partner, kan vi naturligvis hjælpe dig med at sende din hilsen til dem du tænker på uanset hvor det er i Danmark. Hvis du bestiller inden deadline, er der samme-dags levering. Det mener vi er god service og vi prioriterer disse leveringer meget højt, for vi ved, hvor meget blomsterhilsner betyder. Blomster bringer glæde, så bestil din blomsterhilsen i dag, så hjælper vi dig med at bringe glæde til dem du har kær.

 

BlomsterBixen leverer blomster og gavekurve for dig

Vi har et godt udvalg af afskårne blomster, så vi kan binde til alle typer opgaver. Uanset anledning hjælper BlomsterBixen med blomsterleveringer i Præstbro/Dronninglund og omegn.

Blå studenterbuket

 

Få leveret en gavekurv med specialiteter fra BlomsterBixen

Ønsker du at sende en gavehilsen, der ikke kun indeholder smukke blomster, så er en gavekurv velvalgt. Vi har et stort udvalg af specialiteter, vin og specialøl, perfekt til at sammensætte en gavekurv fra dig. Bestil nu så sørger vi for levering direkte til modtageren i Præstbro, Dronninglund og omegn. Her finder du nogle af vores favorit-gavekuve, der kan sendes til enhver anledning:

 

Få leveret blomster til begravelse

Lyserødt/grønt hjerte

I BlomsterBixen har vi meget erfaring med at levere blomster til begravelse. Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer. Uanset hvilke ønsker du har til binderiet, så er vi klar til at hjælpe og vejlede dig til det rigtige valg af sorgbinderi. 

 

BlomsterBixen leverer blomster til begravelse

Vi leverer til mange lokale kirker i Nordjylland, i og omkring Præstbro og Dronninglund. Det er kirker som Vore Kirke, Dorf Kirke, Albæk kirke, Agersted kirke, Badskær Kirke, Volstrup Kirke, Hørby Kirke, Lyngså Kirke, Asaa Kirke, Melholt Kirke, Ulsted Kirke, og naturligvis også blomster til Dronninglund Kirke, Hjallerup Kirke og Hellevad/Ørum Kirke m.fl.

 

Der er stor forskel på om du ønsker at bestille en bårebuket til en perifær bekendt eller du står og har mistet et nærtstående familiemedlem og ønsker et noget mere personligt binderi. Vi er professionelle og bistår gerne med vejledning indenfor alle typer begravelsesbinderi og vi leverer altid i god tid til kirken, så binderierne kan blive lagt pænt på kirkegulvet i den rigtige rækkefølge, og der er tid til at få pyntet kisten flot og personligt.

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

BlomsterBixen